fullt ös!

hallå där! yes, jag lever haha... trots att jag inte direkt mår något vidare idag pga bakis. det blev tydligen party igår haha! jag kan ju ta och berätta lite om gårdagen. dagen startade med att jag mötte upp jossan, och vi strosade bara runt i det fina vädret och njöt av vårsolen. och lite senare runt 18 tiden så skulle jag iväg på ett event med adviral och swiss clinic. det var ett ganska litet event och därför fick man inte ta med sej någon kompis, och jag var ganska nervös innan eftersom jag skulle gå dit ensam och inte hade en aning om vilka fler som skulle vara där. men som vanligt så gick det hur bra som helst och jag hade det supertrevligt!
 
efter eventet så följde jag med paulina vidare till ytterligare ett event där vi träffade fler sköna människor som vi hängde med, och efter det så gick det bara utför för min del och jag drack nog alldeles för mycket haha... tyvärr är det lätt hänt när jag är nervös och därför börjar dricka för att "lugna nerverna", och sedan är det ofta öppen bar på event, alltså att man i stort sett får dricka hur mycket man vill kostnadsfritt. den kombon är nog inte den bästa för mej.. och det värsta av allt är att jag vloggade under hela gårdagen (och även idag). och jag kollade igenom några klipp från kvällen som bara spädde på bakisångesten ännu mer hahah 😫 finns det något värre än att se sej själv full och slirig? vi får se hur mycket jag vågar ta med i vloggen!
 
och dagens planer då: jag har mest legat i soffan och mått illa fram tills nu, och jag ska väl försöka få i mej något att äta så jag kanske mår lite bättre och blir piggare. för ikväll så ska nämligen jag och J åka och kolla på let's dance live för att heja på viktor som är med och dansar! ska bli riktigt spännande 😍 för en gångs skull så har jag bestämt mej för att försöka ta mej ut och hitta på roliga saker. jag fastnar ju lätt hemma och eftersom jag mått lite dåligt i perioder så har det lätt blivit så att jag isolerat mej. men nu jäklar! CARPE DIEM! YOLO! osv! här kommer bilder från gårdagen:
 
<3


emma

Ser mysigt ut

jos

Asså aah nu måste jag bara fråga, sist jag hörde något så verkade du och Paulina inte tåla varandra!! Trodde ni hade värsta fejden.. Men gillar er båda så blir egentligen bara glad att se att ni hänger :D Men har inte hängt med i svängarna bara! Hur gick det här till? :) Kram

Svar: haha ja det var lite jidder där ett tag för flera år sedan men vi har släppt det nu, båda har väl vuxit till sej och insett att det är sjukt onödigt att tjaffsa och vara ovänner bara! 😄❤️
Isabelle Strömberg

Anna

Så snygga brudar 😍🌸

Topless

Du har en intressant blogg.

Besök minn blogg http://nysolabadatopless.blogg.se/?tmp=51367Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: