let's dance

heej på er! vad har ni för er denna lördag? själv har jag suttit och redigerat film heela dagen typ... okej i över 7 timmar iallfall. det är den där jäkla två-dagars-vloggen som jag filmade i förrgår och igår som jag har klippt. och det som tar längst tid för mej är nog att hitta musik som passar haha... jag är ju så himla petig och vill att musiken ska "förmedla rätt känsla" typ. men nu är videon i stort sett färdig och kommer att publiceras på min youtubekanal imorgon, så håll utkik! 😘
 
just ja! igår var vi ju och såg let's dance och hejade på viktor (eller ja vi hejade ju såklart på allihopa, men lite extra på viktor!), och fasen vad grymma alla är på att dansa! jag blir helt imponerad haha! själv får man ju andnöd av att bara gå upp för en trappa typ, och dansa har jag väl inte gjort nykter sedan jag var 12-13 år och faktiskt tränade street och disco dans. så jag känner mej fan stolt över viktor som klarar av det och dessutom gick vidare igår! wow! och det var väldigt roligt att vara på plats och kolla faktskt! jag träffade flera andra jag kände där också, och bland annat sofie (min grymma frisör) var där och hade av en slump sin plats precis bredvid mej och J haha! så det var ju hur roligt som helst!
 
aja nu måste jag äta något, har inte "hunnit" käka på hela dagen eftersom jag suttit och redigerat non stop.. vi hörs senare, pöss!
 


S

Haha jag såg dig faktiskt på tv 😝 snygg som alltid!

Anonym

Är det en boomerang du lagt upp? Har alltid velta lägga upp boomerans på min blogg men inte hittat att man kan göra det? Hjälp!

Svar: nej det är en GIF, som jag gjort av en boomerang video 😄💕
Isabelle Strömberg

Lisa

Söt du är:)

Cenedra

Okej, men hur gör man en GIF då?? Kunde sånt förut men har helt glömt hur man gör haha! <3

Svar: haha googla bara så kommer det säkert upp en och annan video som visar exakt hur man gör! 😍👍🏼 lycka till! kram
Isabelle StrömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: