sun is shining, the weather is sweet

wow vilken chockvärme vi har haft här i stockholm den senaste veckan!! det känns verkligen som att sommaren redan är här, och här om dagen var det hela 21 plusgrader ute? galet! jag och killen har suttit ute på balkongen och solat lite nu på förmiddagen medan vi ätit frukost/lunch. så skönt! dock blir det så satans varmt i lägenheten när solen lyser in genom fönstren, så jag tog faktiskt precis och beställde ett par rullgardiner som vi ska sätta upp. det kommer ju underlätta en hel del för mej när jag ska filma videor också, så slipper jag jävlas med ljuset när solen går in och ut bakom molnen och det blinkar som värsta strobelampan i lägenheten haha...
 
tänkte även passa på att visa er mina nya gelénaglar som jag gjorde här om dagen. tycker dom blev helt okej! och mina naglar såg verkligen förskräckliga ut innan haha, så då är väl nästan vad som helst bättre. kom på att jag inte berättat något om i fredags heller, då jag och pojkvännen gav oss ut på en utflykt och kanske även skulle sova i tält. dock blev det ingen övernattning utomhus, vi åkte mest runt bland olika platser vid sjöar och grillade, men vi hittade inget riktigt bra och avsides ställe där vi skulle kunna tänka oss att "slå läger" tyvärr. det är ju lite svårare att hitta smultronställen där man får vara ifred här i stockholmstrakten, än t.ex hemma i jämtland där det inte riktigt är lika befolkat haha. men kanske en annan gång! annars får vi helt enkelt bege oss längre norrut nästa gång vi är sugna på att tälta.
 


Ellen

Vad har du för hjärta handen??

Svar: haha det är ett ärr från något jag ristade in när jag var runt 12-13 år, tyckte väl att det var snyggt då 😅😅
Isabelle Strömberg

JUNITJEJ

Vilka fina naglar!

Karina

Har en fråga.. Tycker du Stockholm känns som hemma nu? Tycker du att Stockholms är lika spännande som när du flytta hit? Från en skala 1-10 hur spännade är de nu VS. Förut?

Louise

Du borde utbilda dig till nagelterapeut Isabelle!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: