valborgsmässoafton

glad valborg på er!! eller vad man nu ska säga haha. hur "firas" det hos er? blir det party och majbrasa kanske? jag har några olika alternativ, men det landar nog på grillning och sedan kanske gå och kika på någon brasa med pojkvännen. jag har märkt att jag bryr mej mindre och mindre om såna här högtider/traditioner för varje år som går. vilket jag tycker är lite sorgligt. det känns som att jag bryr mej mindre om ALLT egentligen. tycker, tänker och känner mindre. varför är det så? kanske är det i samband med att jag mått dåligt i perioder och då känt mej väldigt apatisk och tom. min hjärna som alltid går på högvarv annars.. så jag hoppas att det bara är en "fas" och att min låga snart brinner för fullt igen. precis som majbrasorna ikväll!! hehehe. hur som helst så hoppas jag att ni alla får en härlig valborgmässoafton! 💕
 
här har ni några random bilder från i fredags då jag och grabbarna var ute i kvällssolen och hägde i en skejtpark.
 


Leoni

Det beror nog mycket på att man växer upp (hur mycket man än vill vägra hahaha *åldersångest*) och de här högtiderna tappar spänningen som fanns där när man var barn/det känns inte lika viktigt att festa sönder som när man var tonåring. Det kommer kanske tillbaka lite i framtiden när/om (om man vill/kan såklart) man får barn och peppar inför helgdagarna för barnens skull.
Jag tror att den här mellanåldern - med det menar jag att vi inte är tonåringar längre och förväntas vara relativt vuxna men ändå inte VUXNA - är en knepig identitetsfas där många strugglar med att hitta sig själva, vad vi värderar i livet och vad vi egentligen vill göra av oss själva. De här helgdagarnas viktighet bleknar med och under tiden. Men så länge man bryr sig om sina medmänniskor, familj och vänner så är det väl lugnt tänker jag?! Jag tappade nog spåret lite hahah... Älskar din blogg anyway, du är den mest genuina och öppna i bloggbranchen och så enkel att relatera till. Jag har följt dig sen du blev stor och hade rosa läppar, long time hahaha. Stor kram!!

Svar: jo du har nog väldigt rätt i allt du skriver! och jag som lever på gamla minnen och nostalgi, och fortfarande tror att jag är en snorunge vägrar väl bara inse sanningen - att man faktiskt växer ifrån vissa saker haha 😪 det är inge roligt att bli "vuxen".. tack så himla mycket för din kommentar och dina fina ord ❤️❤️❤️ ha det bäst, PUSS!!
Isabelle Strömberg

Netti Starby

Jag bryr mig också mindre för varje år och igår firade jag inte alls :-D

Tess

Gud vad jag känner igen mig!! TACK för att du vågar dela med dig om hur du känner!! ❤️❤️❤️ Du anar inte hur många vi är som känner EXAKT samma!! ❤️❤️❤️ ÄLSKAR din blogg & Youtube-kanal !! ❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️❤️❤️
Isabelle StrömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: