4 favoriter för håret

 
jag får väldigt ofta frågor om hur jag stylar mitt hår, vilka hårvårdsprodukter jag använder osv. så jag tänkte visa er mina 4 absoluta favoritprodukter när det kommer till hårvård och styling! (ni finner länkar till produkterna under bilden).
 
1. MAROCCANOIL. en vårdande hårolja som gör håret silkeslent, mjukt och tar bort friss. ett absolut måste om man använder löshår! jag har använt denna produkt i säkert 10 år och jag älskar den!
 
2. OSIS+ DUST IT. denna produkt klarar jag mej inte utan. det är ett volympuder som gör håret matt/strävt och håller tupperingen på plats. ett MÅSTE för mej som går all-in när jag tupperar håret och vill att det ska sitta som berget hela dagen. också en produkt som jag använt regelbundet i säkert hela 10 år!
 
3. MARIA NILA COLOUR REFRESH. en ny favorit som jag skaffat under tiden jag varit rosahårig. en färgbomb som man lägger i håret i ca 3-10 minuter (jag brukar blanda ut färgen med balsam och applicera när jag tvättar håret) för att underhålla en viss hårfärg eller för att helt enkelt skaffa sej en helt ny (ej permanent) hårfärg! funkar superbra och färgen tvättas ur successivt. finns i alla möjliga olika färger och nyanser.
 
4. LIVING PROOF DRY SHAMPOO. ett torrschampoo som håller håret fräscht och känns väldigt lätt. jag brukar tvätta mitt hår max 2 gånger i veckan, och använder istället torrschampoo emellanåt.
 
(adlinks)
1. hårolja - HÄR / 2. volympuder - HÄR / 3. colour refresh - HÄR / 4. torrschampo - HÄR
 
(PS. just nu är det REA på nästan alla produkter jag länkade)


M

Bra inlägg! Mera sånt här 😍 Kram

Netti Starby

Så inspirerande och bra tips! :-D

Camilla Persson

Vad skulle man göra utan osis volympulver? Riktigt bra tips! ☺️

Nathalie

Kul med såna här tips! Har du färgbomben i torrt hår innan du tvättar det alltså?

Svar: nej jag lägger färg/balsam-blandningen i håret efter jag tvättat det med schampo, och sedan låter jag sitta i ca 10 min innan jag sköljer ur 😍
Isabelle Strömberg

Natha

Kan du inte göra en tutorial när du tuperar ditt hår? :D

Svar: jo absolut, det skulle jag kunna göra! 😍 ni ska bara veta hur platt mitt bakhuvud egentligen är HAHA! 😂
Isabelle StrömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: