bilder från gårdagens event

idag har jag suttit i mina mjukiskläder och kollat på shane dawson's youtubekanal hela dagen haha. älskar honom!! och jag äääääälskar serien han nyligen gjorde tillsammans med jeffree star. älskar dom båda ❤ och jag är lite småbakis idag, men inte alls så farligt. det blev dock en del festande igår efter eventet hehe. och hörrni, jag hade superroligt! direkt när jag kom till eventet så hittade jag vänner att hänga med och jag hade en riktigt rolig kväll! min sociala ångest måste sluta upp! genast!! det är just det här jag menar när jag säger att jag ofta begränsar mej själv på många sätt. jag liksom intalar mej själv att jag inte klarar vissa saker, trots att det alltid går hur bra som helst när det väl kommer till kritan. I. CAN. DO. IT.
 
jossan kom precis hit, och vi ska väl bara chilla här hemma och snacka lite skit och kolla ännu mer youtube haha! vi hörs, puss!
 
foton: Julia Dansarie


Anonym

Ser jättehärligt ut❤️

Emiza

Vad snygg du är

Julia

Åh alltså jag har alltid tyckt Jeffree varit ball men efter Shanes serie med honom är jag verkligen typ helt besatt av Jeffree haha. La till och med till hans pojkvän på snap efter det haha. Har inte sett något annat ifrån Shane men ska definitivt kika in hans andra videos! Btw pepp att du gick! Jag är likadan, tänker att jag kommer vara akward och vilja springa hem om jag går ut och ska vara runt folk men oftast blir det ju bra och faktiskt roligt. Tänker att jag gömmer mig bakom ”introverten” för mycket och tänker att det kommer ta så mycket energi men samtidigt tycker jag ju det är kul att umgås med folk. Det är som att jag glömmer bort det. Som du sa, en begränsar sig själv. Dumt! Så jag tackar för peppen att bara köra även om det känns läskigt/ovärt :)

Sofia

Åh The secret life of Jeffree Star var så jävla bra! Älskar hela gänget och jag lever i princip för Jeffree Star cosmetics. Väntar på leverans av både Blood sugar-paletten och två av de nya liquid frost! :D Blir helt upphetsad varje gång han släpper något nytt.

Karina om vad man bör tänka på när man samlar lån

Asså ditt liv! Det verkar verkligen vara som en dröm. Förstår att det är svårt att hantera ibland när man lever mitt i det där roliga. :) ÄLSKAR att du fortsätter blogga så effektivt som alltid och inte drar ner på taken som många andra som mer och mer satsar på youtube och ig. Tror vinnande konceptet är att göra som du.

S

Vad roligt ni ser ut att haft det! <3

S

Och jag måste bara tillägga att det är grymt starkt gjort av dig som vågar ta dig iväg på egen hand och trotsa dina rädslor. Det är inte det lättaste när det gäller social fobi, i know. Och gaaah du är ju så satans snygg människa!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: