fredag

åh vad mysigt det känns att hösten är påväg! 🍁 håller ni inte med? idag känns det ju lite extra höstigt pga regnet, och jag fick plötsligt en sån himla lust att hälla upp en kopp varm choklad, kura ihop mej i soffan och kolla på någon harry potter-film. jag ska föreslå det för pojkvännen när han kommer hem från jobbet, hihi!
 
och så fyller jag ju år på tisdag nästa vecka (den 4 september) 🎈 fast det vet ju redan ni som har kikat på min senaste video, och mina känslor inför det. jag fyller 25 (!!!) år och det är ju ändå en ganska big deal. halvvägs till 50 liksom. men frågan är ju om man orkar fira med något "brak kalas" eller om det typ bara blir middag och något enkelt.. jag är egentligen inte så mycket för att fira födelsedagar. det känns typ mest som något man "måste" göra eller att det förväntas av en? haha låter konstigt men.. typ lite som nyår. själv har jag faktiskt sällan någon större lust, vill ju helst bara vara ett barn föralltid haha. och så var det såklart en helt annan grej att fylla år när man var yngre, bodde hemma med familjen och blev uppvaktad med tårta och paket på morgonen. då var ju ens födelsedag den viktigaste dagen på hela året typ. men allt var ju bättre när man var liten, som jag brukar säga. fick jag välja så skulle jag gärna vända om nu och bli yngre igen. vi kanske kan låtsas att jag fyller 23 istället? haha!
 
fan jag måste försöka sluta leva så mycket i det förflutna. jag är och har alltid varit en äkta nostalgi-junkie, och jag romantiserar min barndom så mycket och allt som har med 90- och början av 00-talet att göra. det är lite av mitt livselixir, men det skapar ju samtidigt en hel del ångest. fast så är det väl alltid med nostalgi - en ångestblandad förtjusning.
 


Nathalie

Jag är verkligen inte heller mycket för att fira min födelsedag utan det känns mest jobbigt. Har faktiskt aldrig haft en fest ens och min största fasa är att någon ska överraska mig :P

Svar: haha fast det är faktiskt ändå något som jag (i hemlighet) har hoppats ska hända mej någon gång, främst när jag var yngre då, att någon verkligen skulle engagera sej och lägga ner så mycket tid för ens skull och överraska med t.ex vänner och familj på födelsedagen. det hade ju varit så himla fint på ett sätt! men det har ju aldrig hänt hittills och då känns det bara ännu mer tragiskt att sitta och hoppas hahaha 😭😂
Isabelle Strömberg

Veronika

Snygg pose

Maria

Hej Isabelle. Undrar om du använder linser eller om det bara är dina egna? Jättefina iallafall. Är på jakt efter blå linser, därför jag frågar. Ha de bäst!

Maria

Hej Isabelle. Undrar om du använder linser eller om det bara är din egna färg. Jättefina isåfall. Är på jakt efter blå linser, därför jag frågar :) Ha det bäst!

Svar: hejsan! nej det är min egen ögonfärg, använder dock vanliga linser för min dåliga syn haha 😅 tack så mycket! detsamma, kram!
Isabelle Strömberg

Anonym

Så otroligt vacker är du.

Martina

Vart har du köpt kläderna? :)

Svar: setet kommer från chiquelle 😍
Isabelle Strömberg

Alise

Vilka bröst.

Svar: japp, dom sitter där dom ska!
Isabelle Strömberg

lola

Så snygg! Vad använder du för bh/bhåar, typ av bh, märke, osv? =)

Caroline

Hatar också födelsedagar. Har gjort det sedan den dagen jag blev 20år gammal. Tycker att man inte behöver vara äldre än 20, för det är ju en perfekt ålder det enligt mig X)

wille

ska du åka o hälsa på syrran din i cali?

Netti Starby

Snygg du är på bilden och grattis i förskott! :-D

Michaela

Måste bara säga att du har en grymt härlig stil! :DNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: