i gott 99 problems, but my lashes aint one

- inlägget innehåller adlinks -
 
godmorgon! vad har ni för er? jag sitter här med en kopp kaffe och svarar på lite mail. steg upp kl 06 med tuppen idag, och de senaste dagarna har jag verkligen känt att jag är på uppgång igen och sakta men säkert börjar få tillbaka livsgnistan och motivationen. det är som att jag har fått en helt ny energi i kroppen! kan det kanske delvis bero på att hösten är på väg? det är min absoluta favoritårstid, och bara känslan när det börjar bli lite kyligare och mörkare ute på kvällarna är så mysig!
igår var jag förresten på ett möte och snackat lite bussiness (yaas i'm a hardworking bihh now haha), och telefonmötet dagen innan gick bättre än förväntat! är såå taggad inför detta samarbete så ni anar ej! och ni kommer att få veta vad det gäller inom en snar framtid, men tyvärr kan jag inte säga mer just nu (veeeet att sånt suger, "har man sagt A får man säga B" osv), men det kommer! mötet igår gick också bra, och äntligen börjar det hända lite grejer.
 
har förresten fått hem lite nya lösögonfransar som jag vill tipsa er om! dom är 100% veganska & cruelty free, och man kan återanvända fransarna i upp till ca 25 gånger! nu har jag ett par för varje tillfälle, dock gillar jag ju det lite mer extra och extrema, så ju längre och buskigare fransar - desto bättre (in my opinion) hehe 😘 ni finner länkar till fransarna under bilden!
 
PS. rabattkoden ISABELLE20 ger er 20% rabatt när ni handlar!
 
1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR /


S

Vilka snygga fransar 😍 Och vad roligt att höra att du mår bättre! Kramar

Camilla Persson

Fina fransar! Kul med nytt samarbete också 😌

Anonym

Du är så otroligt vacker Isabelle. Måste bara skriva det! Inside and out ❤

Amanda

Tjaa hur är fransarna? Upplever du att dom är hårda i kanten osv? Känns dom lätta eller tunga? 😊 kram 💜

Svar: hejsan! nej jag tycker att dom känns lätta och rätt mjuka och "formbara" i kanten liksom 😍💖 kram!
Isabelle Strömberg

Johanna

Hur gör du när du återanvänder fransar? Tar man av dem och tvättar dem inför nästa gång bara?

Svar: när jag ska tvätta bort mitt smink så drar jag loss fransarna som vanligt, och sen limmar jag bara på dom igen nästa gång jag ska använda dom. och när det blir mycket lim på dom så pillar jag bort det med naglarna, och tvättar fransarna försiktigt när det behövs (när dom börjar se lite risiga ut) 😘 jag skulle kunna göra en video där jag visar hur man på bästa sätt vårdar och återanvänder sina lösögonfransar om du vill? jag själv använder nämligen mina tills dom faller isär i stort sett haha! ❤️
Isabelle Strömberg

Johanna

Ja gärna en video :) gärna om du har fler lösfrans-tips också :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: