'my little pony' glitter mud mask 🦄✨

här om veckan fick jag hem ett paket i ett pressutskick från glamglow, innehållande deras nya glitter mud masks! maskerna kommer från deras 'my little pony'-kollektion, vilket passar mej helt perfekt som ju älskar allt sånt där! och jag älskar verkligen glamglows masker, dom både gör mitt ansikte rent och lent som en babyrumpa och är dessutom skitsnygga på (väldigt instagram-vänliga alltså). känns väldigt lyxigt och glammigt! och den rosa masken matchade ju till och med mitt hår haha!


Anonym

Shit va snygga! Var kan man köpa dom?

Nat&Lex

Shit va snygga! Var kan man köpa dom?

Happy

WHAAAT???? OMG!

Tanya

Så fin ^^ er det vaske off eller peel off maske?

Svar: peel off 😘💖
Isabelle Strömberg

S

^ Kicks har alla tre

Alise

Nämen lilla Isabelle vad trevligt. Så trevligt för dig.

Sofia

Detta har inget med just det här inlägget att göra, men kan inte du dra ihop en liten intim läsarträff typ? Såg i inlägget om hur du mår att ett par brudar föreslog fika och jag tänkte verkligen exakt samma sak när jag läste det! Vi är säkert flera som känner oss lite ensamma och vilsna, lider av ångest osv och det vore hur mysigt och nyttigt som helst att få träffa andra som känner likadant så man inte känner press att vara supersocial och tjosan liksom. :)

Svar: åh det är ju en jättebra idé!! vi skulle kunna ses ett gäng och typ ta en fika och bara snacka lite skit, känna gemenskap och vem vet, kanske knyta nya vänskapsband! det känns mycket enklare att ses flera stycken på samma gång också, så man slipper sitta på en stel "dejt" liksom. tror det skulle kunna bli riktigt roligt, jag ska absolut försöka ta det vidare! 💖💖 kramar!
Isabelle Strömberg

Mia

Guuuuuuuuuud vad vackerrrrrrrr du är då lille vän❤ Så himla fin och gullig. Lite små fin är du allt lille du. Puss ska du ha, 🖤🖤🖤

Drottningen

Du är så älskvärd på alla sätt och vis. Vart vore världen utan dig?

Karinas skolprojekt om husbilar och husbilslån

Alltså jag MÅSTE ha en sådan. Hur många ska man köpa! Såååå taggad!

Netti Starby

Vilket grymt tips! :-DNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: