tar en lång siesta

(var förberedd på mycket negativitet för hääär kommer det) nu är jag hemma i stockholm igen efter en väldigt fin och rolig vecka i min hemstad östersund. och direkt när jag klev av tåget igårkväll så möttes jag av en pust varm och kvav luft från helvetet som stångade mitt ansikte. och jag kände direkt att neeeej, jag vill vända om. även om det varit näst intill lika varmt och kvavt uppe i norr (dock en hel del regn) så går luften här nere fan inte ens att andas. lilla lägenenheten är varm som en bastu, trots korsdrag och fläkten på full styrka. denna sommaren har knäckt mej, jag har varit totalt död på energi, inspiration och livslust. jag mår illa, har ingen aptit och kan knappt äta. jag kan inte ens rycka upp mej för att filma en video i nuläget.. jag kan inte göra någonting! jag är konstant BLÖT av svett och jag orkar fan inte mer!!! denna värmen tär så hårt på min kropp och mitt psyke (i kombination med allmän vardaglig ångest och annat) så jag tar en time out idag och kanske även i morgon. har aldrig någonsin längtat så mycket efter höst, vinter och kyla. jag bryter ihop snart. det blir nog till att invistera i en fet A/C till nästa sommar. och JA JAG KLAGAR. hatar fan sommar. vad hände med den klassiska "svenska" sommaren? "LAGOM" sommar, som man iallafall uppskattade? är det pga global uppvärmning? klimatförändringar? jordens undergång? vad är det som sker egentligen??
 
från min instagram @isabellestromberg.
 


Emma

Du är inte ensam, håller med dig helt och hållet! Värmen påverkar en mer än vad man kan tro, vill bara kräkas på alla som är så freakin’ happy just nu. Kommer fortsätta gnälla även om det just nu inte går att göra något åt vädret. Vill lägga mig i mitt kylskåp och krypa fram när hösten är här!

Anna B

Jag håller med! Det har varit för varmt, för länge! Jobbigt!

T

Håller fullkomligt med dig. Jag bor i Östersund, men det är, som du vet, ett helvete här också. Jag blir överhettad, det könns som om man kokar inuti. De senaste dagarna har det börja svartna för ögonen när jag reser mig upp. Lägenheten är som en jävla bastu.

Och jag blir FETT STÖRD på alla som mässar att man inte får klaga på skiten. Det får man visst! 😡🤬🤬🤬🤬🤬

Anonym

Som om det var jag som skrev det där.alltså är GRINFÄRDIG på den här värmen. Egentligen är höst/vinter jättejobbiga för mig pga depressioner men alltså LÄNGTAR efter höst. Kom ihåg att du inte är ensam! Önskar jag kunde hjälpa dig. Känner fan precis likadant. Håll ut. Nästa vecka (redan i helgen) återgår temperaturerna till normalt. ❤

Sabina

Sen när kylan kommer du gnälla att det är för kallt.

Svar: aldrig!
Isabelle Strömberg

Linnea

Vill tipsa om att lägga nått kallt bak på nacken. Typ en mjuk sån kylklamp.. du vet med sån gegga i. Svep in i en kökshandduk o ha på nacken. Hela kroppen kyls ner då! Jätteskönt!

Jonna

Du får ändå vara hemma och chilla och ta det lugnt. Tänk på oss som jobbar i inte så svala omständigheter... Nästan omänskligt. Kul att vara bland folk och kunder när svettet bara rinner och man känner sig ofräsh. Typ det värsta som finns!

Ja och man får klaga.

Anonym

Feel u. Jag är dessutom HÖGGRAVID nu och kräks så fort jag tar ett steg ut pga värmen önskar ingen det här

Anna Lundmark

Lätt värt att investera i värsting AC modellen. Jag blir också så trött i värmen.. :(

Maria pellkvist

Håller med dig, det är för varmt. Jag köpte en ac i förgår och den har räddat mitt liv :D kallt i hela lägenheten och man väljer hur kallt man vill ha det, absolut värt 4000 kr håller så många år

Sara den rara

Jag är höggravid i denna värme och börjar också bli less. Längtar inte så mycket till vintern men hösten <3

Drottningen

Man blir less på dig som klaga över vädret när du inte ens har något riktigt jobb där du måste passa tider osv. Om det är för varmt en dag så kan du stänga ut hela världen och göra allt du kan för dig själv för att blir kall. Vi andra som måste jobba varje dag - jag tycker det är vi som ska klaga. Och ändå gör vi det inte...Jag jobbar i ett stort företag där jag bemöter kunder varje dag och måste anstränga mig att vara trevlig, även om jag helst av allt skulle sätta mig i kylskåpet.

Svar: Haha ”ok” gunilla. Stor eloge till alla er som krigar på i denna hettan! Men jag får väl fortfarande klaga och tycka att värmen är skitjobbigt trots att ”det finns de som har det värre”? Det finns det väl alltid. Allt är relativt. Men jag klagar hur mycket jag vill för jag lider också!
Isabelle Strömberg

Saraa

Med så mycket smink på i värmen 😂

Svar: YAAS 😍
Isabelle Strömberg

Moa

Herregud Isabelle. Du är så satans konstig. Klagskit.

Svar: haha åter igen, bara för att du byter namn när du skriver dina negativa kommentarer, så ser jag fortfarande att de kommer från samma ip-adress 😂👍🏼
Isabelle Strömberg

H

Vem tror du att du är Isabelle? Sagolikt konstig attityd har du. Väx upp!

Svar: haha jag tror ingenting, jag VET däremot att jag är bäst 😍 puss!
Isabelle Strömberg

❤️

Du är verkligen så vacker Isabelle, insida och ut ❤️

Svar: tack snälla ❤️❤️
Isabelle Strömberg

annemarie gren

Ok, utan att behöva svära osv så tycker jag att det stämmer:=) Du klaga otroligt mycket om inget, men du har ju, enligt många andra, ett drömliv. Kanske du kunde ändra din attityd lite? Skulle vara uppskattat tror jag, men självklart är det du som bestämmer över vem du är. För övrigt så har du jätte fin klädstil, älska den!

Svar: förstår inte riktigt vilken "attityd" du syftar på? hur ofta klagar jag på saker egentligen? förutom just denna värmen, i detta inlägg? i stort sett aldrig, är ofta väldigt glad och positiv trots att jag väldigt många gånger inte vill eller behöver vara det. och bara för att jag enligt dej/andra har ett "drömliv" så vet ni ju bara hur det ser ut på ytan. ni vet egentligen ingenting om hur mitt liv ser ut eller hur jag mår, och vad jag går igenom. måste jag gå runt hela dagarna och vara tacksam och tycka att allt i livet är helt fantastiskt bara för att jag slipper gå iväg till ett skitjobb varje morgon? herregud sluta vara så missunnsamma. i övrigt tycker jag att jag har en väldigt bra attityd, är alltid trevlig och snäll mot alla (förutom de som skriver elaka och dryga kommentarer såklart). men jo, jag klagar ju på värmen.. och det verkar folk gå bananas på. tack så mycket! ❤️
Isabelle Strömberg

Moa

Självgod är vad du är...

Svar: självgod? nä, tycker bara om mej själv mycket och är väldigt nöjd med den jag är. något alla borde vara! men det verkar vara väldigt jobbigt för dej av någon anledning?
haha och hoppsan, missade ju att det var du som var i farten igen med alla dina olika "namn" och negativa kommentarer. passar det inte så är det ingen som tvingar dej att läsa min blogg 😘 eller är det svårt att slita sej..? du verkar lägga ner väldigt mycket tid på att klaga här inne iallafall. du klagar på att jag... klagar? lite ironi är det ju ändå!
Isabelle Strömberg

Tina

Isabelle, jag har följt din blogg i många år. Det är sällan som jag sett dig klaga eller gnälla. Det är sällan du visar missnöje över något. Förutom dina datorer som fått ett och annat klagomål emellanåt. Med all rätt att du får tycka och tänka som alla andra utan att det påverkar din attityd. Jag förstår inte folk. Din attityd är hur chill som helst. Fortsätt vara dig själv!

Svar: tack snälla ❤️❤️❤️
Isabelle Strömberg

Anonym

Håller med dig. Det här är ju tyvärr med absolut största sannolikhet ett resultat av människans vårdslösa beteebee av vår jord. De flesta vill inte ens inse det. För att stoppa global uppvärmning kan man på individnivå äta mindre, eller ännu hellre inga, animalier. Flyg mindre, åk kommunalt, konsumera mindre köp begagnat eller laga osv. Länkar till mer läsning om människans inblandning i det förändrade klimatet. Ta hand om dig, nu är det iaf lite svalare ute.

http://www.ipcc.ch/publications_and_data/publications_ipcc_fourth_assessment_report_synthesis_report.htm

https://www.smhi.se/publikationer/sok-publikationer?query=Människan+vädret&submitButton=Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: