tips för att underhålla rosa hår: pink pop colour refresh

jag tänkte ta och visa vilken produkt jag använde när jag färgade lillasyrrans hår i östersund, och även vad jag själv använder för att underhålla min rosa hårfärg. jag blev nämligen tipsad av min frisör sofie graw om denna colour refresh från märket maria nila i färgen "pink pop". det är som en toning (alltså färg som tvättas ur) i en vårdande hårinpackning som man lägger i handdukstorkat hår och låter verka i några minuter innan man sköljer ur. dock såg färgen i burken vääldigt extremt rosa och nästan röd ut. så jag tog en liten klick och blandade ut med balsam, ca 50/50, som syrran (och jag) sedan la i håret precis som när man använder vanligt balsam när man duschar. lät sitta i ca 10 min och sedan var håret riktigt barbie/"my little pony"-rosa! 😍💖
 
evelina (syrran) var helt blond innan, och hade väldigt många slingor så hon fick en rosa/peach blandning med ljusare och knalligare toner som resultat. hur snyggt som helst!! ett tips är dock att börja i topparna och sedan jobba sej uppåt med färgen, eve smackade på allt i hårbottnen och fick sedan kämpa ut det i topparna, så det blev ju lite mer knalligt rosa uppe på huvudet haha! tur att vi hade blandat ut färgen också.. men det blev ju ändå snyggt i och med att det slingar sig nedåt! som någon typ av ombre kanske?
 
och produkten finns i alla möjliga olika färger, så om någon av er är sugen på en ny tillfällig hårfärg så här under sommaren så kör hårt!! den funkar verkligen superbra! och eftersom den tvättas ur med tiden så är det ju ingen större skada skedd om ni nu skulle ångra er hihi! jag själv är typ sugen på att beställa en i blå färg eller något bara för att testa något nytt... 🙈 men jag väntar nog till nästa frisörbesök innan jag gör något mer gälet!
 
ni kan bland annat köpa färgen HÄR (adlink).
 


E

Wow! Måste testa 😍 tack för tipset

Isabelle

Ser jättefiint ut juh 😍👌

Camilla Persson

Bra tips! 😌

Lina

Menar inget illa men är nyfiken. Du uppdaterar ganska sällan i jämförelse med andra bloggare och har inte mycket kommentarer så jag antar att du inte längre är lika ”aktuell” som storbloggare? (Följde dig förut och började nyligen igen)
Men jag har sett att du skrivit tidigare att det är sociala medier du jobbar med.. vad exakt inom sociala medier då? Eftersom bloggen inte ”verkar” vara prio, har du en större följarskara på t.ex youtube? Har sett att du lägger upp good content där och vet att man kan få betalt bra av youtube.. nyfiken på hur du får det och ”gå runt”
Och kan försörja dig på sociala medier utan och vara en storbloggare?
Kram

Svar: ja du har rätt i att bloggen inte är det jag prioriterar högst bland mina sociala medier. eftersom jag har bloggat regelbundet under 10 år så är det klart att man tröttnar lite, tappar motivationen och hittar nya medier som blir mer intressanta. dock har jag även hunnit bygga upp ett starkt varumärke under dessa 10 år, vilket också spelar roll när företag vill köpa annonsering/sponsrade inlägg hos mej. jag tjänar pengar på alla mina olika sociala medier som youtube, instagram och bloggen, och när man lägger ihop dom blir det rätt mycket pengar och jag har inga problem med att få det att "gå runt" 😊 just att blogga känns ganska gammalt nu och de flesta bloggare har ju valt att gå vidare eller börjat kombinera sina bloggar med andra sociala medier, så som jag gör! hoppas du fick svar på din fråga, kram!
Isabelle StrömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: