TMNT

så här ser jag ut just nu när jag glider runt här hemma i min turtles-pyjmas och är nysminkad. idag är en sån dag då jag har pumpat bra musik och dansat runt i hela lägenheten, och jag är faktiskt på rätt bra humör! tillsammans med de lite svalare temperaturerna så har jag fått tillbaks lite mer energi.
 
dock måste jag ta och byta om strax, för när min pojkvän slutar jobbet (hans första jobbdag på ett nytt jobb idag) så tänkte vi dra på oktoberfest i gärdet och dricka bärs! kan nog bli roligt! 😎 och för den som undrar så köpte jag pyjamasen från ebay för typ 3 år sedan, om man letar så kanske den finns kvar.
 


Miss Naily

Nääääääjjjjjj! Va den från Ebay? Får leta och se om jag kan hitta den.
Håller med dig. Har verkligen fått ny härlig energi med det gråa vädret och regnet som har kommit😀

Isabelle

Asså sitt hår, va fiinth d är 😀åh pyjamasen va juh hur cool som helst😍

Anonym

Du är såååå snyggg

Pernilla

Du passar sjukt bra i rosa hår

https://nouw.com/pillaan

🌸 har du skadat och torrt hår? Kolla här för tips då
🌸 torsdag oturs dag
🌸 retar upp mig på människor
🌸 trött långt in i själen

mo

Alltså, om jag var du så skulle jag försökt betala olika människor som är duktiga att ta kontakt med svår-nåbara människor, få kontakt med typ kylie jenners managers och föreslå någon photoshoot tsms eller ett program ihop, vad som helst, båda ni är ju typ de mest snygga "doll" aktiga tjejerna EVER, alltså du hör verkligen hemma bland stjärnorna i USA...man vill se dig mer och överallt!! med mer pengar ;)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: