HAPPY NEW YEAR EVERYONE! 🥂💖
falling down

dagens låt 🖤mellandagsupdate

heej på er! hoppas ni har haft en fantastisk jul med era nära och kära. det har iallafall jag! jag har verkligen haft en supermysig jul här uppe i östersund, och har hunnit med att umgås med både familj och gamla vänner. och nu har jag bokat en tågbiljett hem, på lördag åker jag och cosmos tillbaks till stockholm igen!
 
jag hade egentligen tänkt att vlogga lite under tiden jag är här, för att visa er vart jag kommer ifrån osv. det hade kanske varit roligt med en liten rundtur i mina hemtrakter! men tyvärr så har jag lyckats bli förkyld, precis som varenda jäkla gång jag återvänder till norrland. vet inte vad det beror på? har jag blivit en storstadsmes sedan jag flyttade till stockholm, och nu tål jag inte fjälluften? skumt är det iallafall! och väldigt tråkigt. så här sitter jag nu med ont i halsen och en täppt och rinnande näsa. precis lagom till nyår... aja, jag får hoppas att det går över när jag kommer hem igen.
 GOD JUL 💖🎄🎅🏼
hälsningar från östersund! ❄

heej på er! hoppas allt är bra med er så här dagen före dopparedagen, och att ni hunnit få lite julkänsla 💕 för mej är det väl sådär med just själva julkänslan. men så har det ju varit de senaste åren så.. men jag sitter just nu hemma hos mamma och pappa med min syster och bror, och lilla cosmos såklart! tågresan upp hit från stockholm gick jättebra, och cosmos skötte sej hur bra som helst och sov under största delen av resan. trots att det var hans första resa någonsin! vi satt i djurvagnen, och han fick till och med en liten kompis som satt på sätet bredvid. det känns jättebra att få vara hemma igen, och att få träffa familjen!
 
cosmos fick en liten jacka i tidig julklapp av mamma (comos mormor då hihi). så söt och fin! jag köpte även benvärmare till honom som jag ska visa er senare! det är ju trots allt ca 15 minusgrader ute här just nu... brr! men så otroligt vackert med all snö.