VI HAR GJORT SLUT..
barbie girl 💕

känner mej som en äkta barbie i denna rosa outfit som kommer från chiquelle, från topp till tå <3
 
jag ska förresten filma en video idag, där jag berättar om vad som hänt den senaste tiden och anledningen till att jag varit rätt nere. eller ÄR rätt nere, fortfarande. det kommer bli jobbigt, men jag känner ändå att jag är redo att öppna upp mej nu och berätta för er hur läget ligger till.ett oväntat möte under promenaden med cosmos 🐰

det hände precis en lite rolig sak när jag var ute på promenad med cosmos. som jag ju berättat tidigare så springer det runt sjukt mycket vilda djur här i området där jag bor, och cosmos har haft en och annan "staredown" med både harar och rådjur haha. dock har jag aldrig lyckats fånga det på bild, då jag sällan har med mej någon kamera eller ens mobilen ut när vi bara ska gå en kort sväng. men idag så bestämde jag mej för att ta med kameran ut, bara för att knäppa några fina bilder på cosmos utomhus. och vad stöter vi på? en hare! och den stod bara någon meter framför cosmos, och jag lyckades äntligen få det på bild hihi!
 
det är rätt häftigt att det finns så mycket djur och natur här. och att djuren nästan är tama? det är ju nästan så att man kan gå fram och klappa dom så orädda dom är, haha!
 
alltså kolla vilken liten ängel han är! perfektion 😭❤️TRY-ON HAUL | 2:A ADVENT

 let's get groovy

som ni vet så har jag det lite kämpigt just nu i privatlivet. jag kommer att prata om det snart, när jag är redo. men hur som helst så har jag spelat den här gamla goda låten non stop de senaste två dagarna. den får mej verkligen på bättre humör och ger mej lite extra energi 💖 så jag vill bara dela med mej till er, om ni kanske också har en dålig dag! det är rätt fascinerande hur mycket musik kan påverka en egentligen.