10 random frågor

1. Vad gör du om 15 år? jag bor i ett stort fint hus på någon magisk plats med min pojkvän och vår hund (och kanske även fler djur?).

2. Om du skulle förlora ett av dina fem sinnen, vilket sinne hade du då valt? hmmm... kanske luktsinnet? det är ju väldigt många gånger man har önskat att man slapp det på tunnelbanan osv.

3. Vad inspirerar dig mest? vackra naturmiljöer.

4. Hur balanserar du privatlivet, personlig tid och bloggen? det svåraste är nog att "stänga av" och få slappna av och bara vara utan att stressen över sociala medier spökar i bakhuvudet. man är ju aldrig helt ledig när man har sociala medier som jobb, trots att det samtidigt är just det man alltid är. det beror ju på hur man väljer att se på det. och efter ca 9 år i denna branschen så är man nog lite skadad. men jag har alltid varit duktig på att hålla mycket av mitt privatliv privat och utanför bloggen. jag är inte så känslostyrd och "råkar" aldrig t.ex fläka ut ett bråk med min pojkvän på sociala medier i "stundens hetta", eller hänger ut en vän som svikit. det har aldrig varit min grej, fast det kanske mer handlar om vett än känslor. det är väldigt mycket i mitt liv som jag aldrig delar med mej av.

5. Om du hade haft en superkraft, vilken skulle det i så fall vara? att trolla (om det ens räknas som en superkraft?), då har man ju i stort sett alla superkrafter i ett, hehe!

6. Skulle du hellre vakna upp varje dag med perfekt smink eller perfekt hår för resten av ditt liv? perfekt smink! fan vad tid man skulle spara haha... men lite trist ändå att aldrig mer få sminka sej? äh, jag kanske väljer perfekt hår ändå. det är ju inte lika roligt att pilla med, och tänk att aldrig mer behöva ha en dålig hårdag??

7. Vad är ditt drömjobb? om jag får drömma mer realistiskt så vill jag nog vara programledare eller ha min egen tv-show, eller nått annat i tv svängen iallafall.. eller lansera ett smink/skönhetsmärke. annars kanske autronaut?

8. Hur skulle du beskriva din stil? modernt med inslag av 90-tal och street!

9. Vilket är ditt favoritkonto på Instagram? just nu är det nog @situationer, det kontot får mej alltid att skratta högt! älskar humorkonton.

10. Med två ord eller mindre - hur skulle du beskriva din humor? ironi och sarkasm.undefined

LOVE YOU

Lars Gustafsson

Isabelle du utstrålar positiv energi. Jag älskar din blogg. Dina vackra bilder och inlägg

Svar: tack snälla, vad glad jag blir!
Isabelle strömberg

Veronica

Känner du inte att du är den sista av bloggprincessorna som inte har landat än? Så länge det funkar visst! Kör! Men vad gör du om 10år?

Svar: utveckla gärna vad du menar med din kommentar :) finns många "bloggprinsessor" som absolut inte landat någonstans (vad du nu egentligen menar med det haha). dessutom är min blogg inte direkt det enda jag jobbar med inom sociala medier. jag har bland annat utvecklats mycket inom rörlig bild det senaste året, vilket som sagt är något jag skulle kunna vara intresserad av att jobba med längre fram (tv) 😘
Isabelle strömberg

Monica

Du är så jättebra å fin❤️

undefined

Jag hade också valt att kunna trolla :-DNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: