en sämre start på dagen

alltså, NI som borrar, hamrar, spikar, slipar, gräver, klipper gräset, lägger asfalt eller allmänt bara för ett jäkla oliv på morgonen mellan kl 06-08, må ni brinna i helvetet. imorse vaknade jag av att det kändes som att någon stod och borrade i min skalle, och det blev bara värre och värre och sånt gör mej helt jävla skogstokig!! haha... jag flög upp ur sängen och gapade till min pojkvän att "DRIVER DOM!!??" vilket antagligen gjorde saken värre för min pojkvän som nu också var klarvaken... heh. jag brukar alltid ha ett jättebra morgonhumör i vanliga fall, är i stort sett aldrig grinig på morgonen, men när någon avbryter min skönhetssömn svintidigt med dunder och brak så är jag inte riktigt lika glad. och vet ni vad? dom håller fortfarande på! självklart förstår jag ju att detta "oliv" antagligen är nödvändigt och att det är jobb som måste skötas, vad det nu än är dom håller på med. men det gör det ju inte mindre påfrestande för oss andra att lyssna på.
 
överraskning nr 2 kom när jag kikade ut genom fönstret (för att se vad fan det är som pågår haha), och möttes av ett vinterland. det har snöat MASSOR under natten/morgonen så nu är det tydligen vinter igen då! snö upp till knäna. jag som precis börjat få vårkänslor haha... ingen vidare start på dagen helt enkelt.
 
aja, nu ska jag sätta mej och redigera en (väldigt rolig) video! vi hörs senare, pöss!
 
EDIT: (kl 18.50) av någon okänd anledning så verkar det plötsligt inte gå att klicka sej in bland kommentarerna här i bloggen...? kategorierna funkar inte heller tydligen. ska försöka lösa detta så snart som möjligt. ÄLSKAR verkligen dagar som denna, när ALLT är emot mej :):):):)) speciellt nu när jag är svinhungrig och har suttit och redigerat film non-stop i ca 5 timmar. haha okej sorry för all negativitet..
 


Elsa

Älskar din nya design! Det känns typ som på gamla goda blogg tiden 😍

Anonym

OMG hatar det också!!! Just nu håller de som bor ovanför mig på med en renovering. Så du kan ju tänka dig hur det låter 🙄😣Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: