p u z z l e

söndag idag = jag och J utövar vår nya söndagssyssla som är att lägga pussel (som ni kanske såg i min senaste vlogg, annars kan ni se den HÄR hihi). vi köpte ett nytt pussel här om dagen, och vi slog på stort och valde ett med hela 3000 bitar! det förra vi la (det ni såg i vloggen) hade ju 1000 bitar, och jag tror nästan att vi tagit oss vatten över huvudet denna gång haha! vi fick en liten chock när vi såg hur sjukt många pusselbitar det faktiskt var, dessutom är vårt golv typ för litet för att allt ska få plats. men vi krigar på och har gett oss fan på att få ihop skiten! det är faktiskt otroligt mysigt att sitta och pussla tillsammans, medan vi lyssnar på p3 serie. vi har blivit ett riktigt panchis-par haha! men jag älskar det, tycker det är mysigt att umgås "på riktigt". många par sitter ju bara med sina mobiltelefoner i varsin ände av soffan om kvällarna liksom. det verkar ju vara det nya sättet att umgås på över huvud taget, med ansiktena nedkörda i varsin telefon, scrollandes i instagramflödet. själv lägger jag ofta bort min telefon om kvällarna och försöker att titta på den så sällan jag kan, för att istället vara mer närvarande i "det verkliga livet". jag kan verkligen bli provocerad av någon som sitter med telefonen under heela tiden man umgås, tycker det är lite respektlöst faktiskt.. trots att jag själv jobbar med sociala medier och egentligen nästan BORDE vara mobilberoende, så tycker jag faktiskt att jag är väldigt duktig på att lägga undan telefeonen. "too much of anything will make you an addict", right? och jag tror att det kan vara nyttigt på många sätt att dra ner lite på mobilanvändandet.
 
ber om ursäkt också för att det ekat lite extra tomt här den senaste veckan. men jag har hamnat i en liten svacka och har haft en del ångest, saknat motivation och energi osv. men det blir nog snart bättre igen, det kan ju gå upp och ned för oss alla i perioder. ville bara ha det sagt ifall någon av er undrar vart jag tar vägen ibland!
 


Johanna

Mysigt! ❤️ Spelade ni in någon video igår förresten? 😄

Netti Starby

Åh vad kul med pussel! :-D

Martina

Heeje Isabelle, om du vill boosta upp din energinivå ytterligare så rekommenderar jag verkligen att investera i ett set med miniband (finns t ex på https://www.gymgrossisten.com/booty-builder-mini-bands-pink-4-pack). Jag lägger upp enkla och effektiva övningar på min blogg (http://iamready.se/martina/), våga testa några utav de övningarna som finns i arkivet och återkom gärna om du känner någon förändring. Kriga på tills dess! ♡Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: