utflykt med grillning

heej på er! vad har ni för er denna torsdagseftermiddag? här hemma sitter vi bänkade framför kanal 5 och kollar på fotbollsmatchen mellan ÖFK - arsenal. öfk är ju min hemstads lag, rätt sjukt egentligen hur långt dom kommit! lilla östersund liksom. så det är en väldigt spännande match, trots att jag egentligen inte alls är speciellt intresserad av fotboll haha. mamma och pappa är faktiskt på plats och ser matchen live! om jag lyssnar noga så kan jag nog garanterat höra pappa vråla haha!! man vet ju hur det brukar låta hemma i tv-soffan när det vankas match liksom, hehe...
 
tidigare idag så var jag och J ute på en liten utflykt! vi packade grillkörv och bröd och traskade iväg till söderbysjön där vi startade en liten brasa och satte oss och grillade. hur mysigt som helst! i någon timme iallfall... sedan blåste det upp till oväder och det började plötsligt snöa/hagla massor och blev svinkallt. så vi packade ihop och krigade oss hem (ca 45 minuter lång promenad, så det var inte så härligt på hemvägen direkt haha). sedan drack vi varm oboy när vi kom hem för att få upp värmen igen! och nu sitter vi här, lite småtrötta och STINKER brandrök tillsammans med resten utav lägenheten.
 Moa

Åh, blandade känslor när det kommer till snö! ;-)

Ps ... Har precis lagt upp en gala-vlogg i bloggen, du får gärna kika in! Trevlig helg fina :D

Ronja

Mysigt! Och ni är så söta ihop 😍❤️

Cenedra

Åh så mysigt med utflykt!! Dock inte nice att behöva gå hem i sånt väder!

sabina

vad mysigt!

J~ 💫

Du verkar så härlig som person, jordnära liksom. Overkligt snygg är du också 😱😍❤️

Anonym

Ååh vad ni är mysiga!! Så kul att ni hittar på små äventyr tillsammans. Ni är också sjukt snygga! <3

Monica

Ser jättemysigt ut❤️

Camilla

Så himla mysigt med eld och korvgrillning ute i naturen. Jag måste säga att jag är imponerad över att du alltid har gala sminkningen på oavsett om du är ute i skogen, hemma i Norrland och går ut med hundarna, har filmkväll hemma med pizza eller är i skidbacken (och såklart när du är ute på krogen, event osv :-)). Själv orkar/hinner jag knappt dra på lite mascara på ögonfransarna när jag ska till jobbet varje dag, men ser ju ut därefter också ;-)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: