2018

årets allra första blogginlägg här då! jag hoppas att ni alla hade ett fantastiskt nyår och att erat 2018 kommer bli grymt! själv hade jag ett riktigt trevligt nyårsfirande. jag och pojkvännen höll först till hemma hos oss och drack massa bubbel, lagade middag och spelade bra musik. som en mysig liten förfest för bara oss två! och senare på kvällen drog vi in till slussen till en stor takterrass där vi hade utsikt över hela stan och alla vackra fyrverkerier. vi träffade även några vänner där som vi stannade kvar och festade med resten av kvällen! hur var ert nyårsfirande?
 
jag valde att inte ha några nyårslösften i år då jag tyvärr inte lyckades hålla många från förra året. så som det oftast brukar bli alltså haha... så jag besparar mej den stressen och ångesten, och får bara se till att försöka få ut det mesta av detta året ändå! med löften eller ej. och som ni kanske förstår så blev det ingen uppdatering igår då både jag och J låg helt utslagna i soffan och kollade på serier och sov till och från hela dagen haha. jag antar att de flesta av oss inte var speciellt pigga dagen efter...
 
bild på mej och älsklingen från nyårskvällen.Patrik

Har lagt till din blogg i bokmärken för bloggar jag ska följa 2018 :)

Svar: tack! kul att höra 😊
Isabelle strömberg

Anonym

Jag har gjort som du! Skippat dessa nyårslöften känns så onödigt att sätta press och krav på sig själv för att sedan få ångest över att dom inte är uppfylla 😓Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: