har precis fyllt på mina läppar!

- i samarbete med sthlmskin.se -
 
heej på er! det blev ett lite senare blogginlägg än tänkt här, men jag kom precis hem efter att ha varit hos världens bästa sandra på sthlm skin och fyllt på mina läppar! dock är dom lite svullna just nu, så jag visar er bild på resultatet när det mesta av svullnaden har lagt sej (ni kan även se en liten videosnutt från under behandlingen på min insta story @isabellestromberg, om ni vågar dvs). och jag är supernöjd som vanligt! har ju gått till sandra regelbundet i säkert hela 5 år nu, så hon vet ju precis vilket resultat jag är ute efter och så är hon verkligen grym på det hon gör!
 
hon håller till på sundhetskompaniet (kungsholmsgatan 40, nära rådhusets tunnelbanestation) och ni kan gå in på www.sthlmskin.se för att läsa mer om deras olika behandlingar eller för att boka tid! många brukar fråga mej vilket material jag har i mina läppar, och det är alltså ett ämne som heter Stylage M. det klassas som den tredje generationens filler, och är ett kroppseget, icke-animaliskt och ej permanent ämne som med tiden försvinner av sej själv. dock håller det väldigt bra och länge på mej, och jag brukar fylla på med ca 1 ml vid varje tillfälle 😘
 
bild på resultatet från ett tidigare besök 💕


Anonym

Ett tips istället för att hålla koll på banken- gå till Åhléns i city, på baksidan finns det en bankautomat som hanterar kontanter. Sätt in kort och sedan kontanter i lilla luckan och voilà så ligger pengarna på kontot :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: