långfärdsskridskor på källtorpssjön

heej på er! vad har ni för er denna söndagseftermiddag? ligger ni bara hemma i soffan och slappar kanske? det gör iallfall jag! men igår däremot så var jag och J ute på ett litet äventyr. vi åkte nämligen till hellasgården för att åka långfärdsskridskor på källtorpssjön! hur mysigt som helst och bara så jäkla härligt och befriande på något sett! jag känner mej så fri när jag är ute i naturen och hittar på friluftsaktiviteter. jag tror nog att mitt norrländska hjärta och själ mår bra av att få göra sånt här lite då och då, nu när man bor i storstadN stockholm och inte har tillgång till samma natur som hemma i jämtland. men man får ju ta det man har och göra det bästa av situationen 😘 och några smultronställen finns det ju även i stockholmsområdet!
 
dock var det sjukt mycket folk där igår, och vi fick stå i kö i säkert 40 minuter för att hyra skridskor. men det var det värt! så det är ett litet tips från mej till er som har möjlighet, att ta er dit medan det fortfarande är is på sjön och passa på att åka lite! PS. jag ramlade bara en gång, haha!
 


Anna

Det ska jag testa. Ser mysigt ut.

Anonym

Är också en friluftsmänniska! Hjälpt mig ur många depp perioder under livet så ta vara på det om du mår bra av det :) kanon sätt att få energi och avkoppling ifall du känner dig offNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: