sunday vibes

åh vad glad jag blir när jag läser all er fina respons på min senaste vlogg!! ❤️ ni är så snälla och underbara, ni gör allting så mycket roligare och jag blir ännu mer peppad till att göra fler videor tack vare er!
 
idag har varit en riktig slappis-söndag (som alla mina söndagar typ haha). det är någonting speciellt med just söndagar, och man känner att det är helt okej att bara ligga i soffan en hel dag och spela tv-spel och beställa hem pizza. utan någon som helst stress eller dåligt samvete (det får man ta på måndag istället haha). men jag var ändå tvungen att rycka mej i kragen idag för att göra ett litet samarbete på instagram, en try-on haul på min insta story som ni kan se 👉 @isabellestromberg. och nu blir det nog till att tvätta bort sminket, byta om till mjukisar och så ska jag och pojkvännen bädda ner oss i sängen och kolla på någon serie eller kanske lira lite super nintendo. MYYS! hoppas ni haft en fin helg allesammans!
 


Caroline

Jag ser verkligen fram emot fler vloggar ifrån dig. Och tycker just att den senaste vloggen, var ett utav dina bästa.
Och kul var det också att de dig laga mat. Gärna mera sådant, ifall du har lust :)

Och hoppas du/ni får en asskön och slapp söndagskväll nu!

Sonja

Bra och rolig haul på din instastory 😍

undefined

tips på idé till youtubevideo, du ska laga mat i en hel vecka, från GRUNDEN! alltså inge pulversås osv utan verkligen från grunden :D och så filmar du när du lagar maten :)

Svar: tack för tips! men det låter ärligt talat skitjobbigt och... tråkigt haha 😅 är ju inget större fan av matlagning som sagt 😂 men jag uppskattar alla tips och önskemål på videoidéer! 🙌🏼💕
Isabelle strömberg

sophie

fint hår! :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: