systrarna latmask

haha fyfan vilken slö dag det blev idag.. egentligen hade ju jag och syrran tänkt att vi skulle åka in till stan en sväng och titta lite i butiker, käka mat och kanske till och med ta någon drink ute. men dagen startar med att vi båda sover till typ kl halv 11 (eve är ju jetlagged, men jag har väl ingen bra anledning hehe), sedan satt vi och kollade på youtubevideor i flera timmar innan vi tillslut orkade börja fixa oss, för att sedan ta bilen till nacka forum när J slutat jobbet runt kl 4. och nu är vi hemma igen, det blev bara en snabbsväng och vi handlade mest bara snacks haha. men en snygg sefie lyckades jag och syrran iallafall få till!
 
min pojkvän fyller förresten 25 (!!!) år imorgon, gammgubben min. så imorgon blir det tårtbak och kalas! och kanske blir det en och annan drink då istället 😘


Sofia

Fina ni är!

Anonym

Känns det jobbigt för dig att din syster är vacker som en dröm och du har valt att se ut som en porrstjärna från 2003?

Svar: fyfan vilken osmaklig kommentar. vi båda är vackra som en jävla dröm, på olika sätt 😘 och du måste ju må riktigt dåligt din stackare
Isabelle strömberg

Anonym

Wow, hon e ju super snygg.. inget fel med dig men tror bara att du skulle kunna lunga ner fals lashes lite... skulle du kunna vissa en bild med en lite mindre lash på?? Skulle vara ganska snyggt tror jag, men vet ej..

Lycka till med syrran din, och gratta j😉😉

sophie

fin bild!

Anonym

Snyggaste systrarna! ❤️

Leoni

Anonym 1: Jätte konstig kommentar när du själv säger ”VALT att se ut...” - Varför skulle det kännas jobbigt när man själv har valt något? Du väljer att vara en infekterad noshörningspung, känns det jobbigt?

Anonym 2: Eller så testar du att ha mer false lashes, tror det skulle vara ganska snyggt på dig :)))) Det snyggaste är ju såklart när man får välja själv vad man trivs bäst i, men eftersom det tydligen är okej att ”tipsa” om att vara lite mer lagom så heck...
Det är en jävla massa fel på dig.

Jag brukar inte kommentera much och nog aldrig för att ”mothugga” negativa läsare i en blogg men blir fan rå-trött på vissa av er som tar friheter att kommentera hur Isabelle sminkar sig eller ser ut i allmänhet, det är ett rent VIDRIGT drag att dras med och ni behöver omedelbar hjälp att bli mer sympatiska och öppna för allas olikheter. Som min lärare i mellanstadiet skulle ha sagt: Skäms på er!!

Isabelle, du är FETT SNYGG!!!!!

Svar: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Isabelle strömberg

Anonym

Isabelle är jättevacker precis som hennes syster!!! Så himla onödig och kvinnofientlig kommentar

undefined

Till dig som skrev den där otrevliga kommentaren o jämförde de båda systrarna: ät skit din lilla tönt, slår vad om att du själv är jävligt ful. Bara fula människor skriver sånt där (väldigt tydligt tex på Facebook där man ej kan vara lika anonym). Isabelle ÄR snygg, med eller utan smink. Skrattretande att du försöker få då det att låta som att hon inte skulle vara det. Det kallas för avundsjuka.

Tina

Haha kalla Isabelle för "porrstjärna" när hon faktiskt är en av de mest anständiga av alla större bloggar 😂
Nädu Isabelle. Du är supervacker! Grattis till pojkvännen din :) 🎂

E

Så fina ni är!

Patrik

Ni är VÄLDIGT lika! Har ni lika personlighet också?

Anonym 2

Sorry då Leoni...

Menade tyvärr inget allvarligt mem ta det som du vill... (och jag är heller inte avundsjuk)

Ammie

Ville bara säga att ni är så fina båda två! Sedan en kommentar till Anonym 1-skippa skitsnacket..... så blir du en vackrare människaNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: