VLOGG: (årets första vlogg) snutkokare? + visar upp min dolda talang i köket!

 


Anonym

Älskar dina vloggar! Du är så himla rolig, skön, gullig, smart och otroligt vacker! Du har verkligen hela paketet Isabelle ❤️ Keep it up! 😍

Hanna

Isabelle, gå ta ett blodprov och kolla upp ditt d-vitamin värde.
Förra året vid december kände jag inte igen mig själv ALLT var tungt, specifikt ”att komma igång” kunde sitta i soffan och tänka typ nee nu måste jag hoppa upp och ta tag i städningen men det funkade liksom inte. Det ledde ju sen till att jag började klanka ner mig själv med tankar som att jag borde orka, varför har jag blivit så låt, det är nåt fel på mig. Orkade inte träna, och började skjuta upp allt till sista sekund. Gick och gjorde en stor jäkla hälsoundersökning där dom testade typ alla vitaminer och det visade sig att jag hade grov d vitaminbrist. Blev chockad då jag alltid pressar solen varje vår och sommar. Men jag fick lära mig att d vitamin bara kan lagras i kroppen i 3 månader, och här i norden leder ju det snabbt till brist under vintern. Därför drabbas tydligen många av vårdepresseion också för att då har man gått hela vintern med tomma d vitamin reserver och hos många kan dom vara som lägst i början på våren och då känner många ”varför är jag så trött och deppig när jag borde bli piggare av solen och ljuset.
Förlåt för lång kommentar, men dom flesta har d vitaminbrist just nu och av egen erfarenhet så kan det vara helt förlamande. Fick förresten utskrivet d vitamin som hade högre doser så det gick ganska fort att känna skillnad. Ha det bra fina du.

Anonym

Åhh jaaa en ny vlogg!!

Hanna

Vad var det för intro du nynnade på i början??😍😍 känner igen det!

Svar: hahaha det var ju Doug!!! den tecknade serien från när man var liten 😍😂 https://youtu.be/tS4egPPT7o8
Isabelle strömberg

undefined

hhahah så jävla skön person. Bästa isabelle :)))!

❤️

Haha jag älskar fan dig.

Anonym

Är adidas tröjan ny?

Anonym

Är adidaströjan ny? Isf, vart har du köpt den? Superfin!!

Anonym

Är adidaströjan ny?? Isf, vart har du köpt den? Skitsnygg!

Svar: nej den är ett par år gammal faktiskt, men köpt på adidas hemsida 😘 älskar den! ❤️
Isabelle strömberg

Anonym

Jävlar vad jag aldrig mer kommer läsa din blogg efter detta

Svar: hahaha dårå? 😂
Isabelle strömberg

Johanna

Så bra video! Keep it up! 😃

Anonym

Du är så smart och stark kvinna! Bless you

Elli

Du är ju för go :D älskar dina vloggar💕

Anonym

Varför skaffar ni inte boendeparkering? 500 i månaden så kan ni stå överallt i ”Ha” området :)

Karina

Haha fan va du är skön!

Julia

Haha åh du är så jäkla härlig! Inte nog med att du börjar nynna på Doug du rörde dig så sjukt snyggt i köket också! Haha blev typ hyptonsierad när du filmade matlagningen. Jag kollar aldrig på videos förutom när jag ser att du laddat upp en. Det är alltid så trevligt att få "hänga" med dig :D

Sarah

Kul att jag hittade till din youtubekanal, den ska genast följas.

Mvh
Sarah
nodepositfreespins.blogg.se

Anonym

Som du pratar om i din video..att du vissa dagar aldrig kommer igång. Du är nog i stort behov av rutiner och kontraster. Att du går iväg och hämtar paket samt åker till stan och köper sminkborttagning..det är inte mycket på en dag. Vi människor behöver röra på oss och aktivera hjärnan och man blir ju helt såsig av att bara gå runt hemma hela dagarna och varje dag ta allt som det kommer. Försök åka iväg från lägenheten, skapa bra rutiner så kommer orken och motivationen på köpet sen. Man märker ju i din video att du är vettig, smart och att du vill mer än vad du gör. Sen finns det inget man uppskattar så mycket som en lugn dag hemma när man varit iväg mycket under veckan. Ta hand om dig :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: