två avkopplande dagar vid vårt lantställe

hej på er! ber om ursäkt för att uppdateringen här i bloggen har varit ännu sämre än vanligt, men som ni säkert förstår har jag spenderat en hel del tid med familj och vänner och valt att fokusera på det under tiden jag är här. men imorgon är det dags att åka hem till stockholm igen, har faktiskt lite ångest över det. att lämna familjen främst, och syrran som jag i stort sett aldrig får träffa nu när hon bor på andra sidan av jordklotet. men det är väl dags att återgå till verkligheten och vardagen. men jag har ju haft en helt fantastisk vecka här i min hemstad att se tillbaks på!
 
jag, syrran, mamma och pappa kom precis tillbaks till östersund efter att ha spenderat 2 dagar i vårt lantställe i hammerdal. vi har bland annat badat ute i en sjö, och det är första gången jag badar ute i sverige på fleeera år. minns knappt när jag badade i en sjö senast? för 7 år sedan kanske haha... och satan vad skönt det var! känner mej superfräsch efteråt, och just den sjön vi badade i brukar vanligtvis vara ISKALL. men efter denna värmebölja så var den rätt uppvärmd och skön.
  LILLASYRRAN ÄR HEMMA! 💖

herregud vad sliten jag är idag haha... jag var ute på stråket och festade både igår och i förrgår. och min stackars kropp gillar det inte! jag har ont överallt och tappat rösten totalt haha 😢 men jag har haft så fruktansvärt roligt med gamla vänner och dessutom är min syrra hemma från los angeles!!! jag är så jääävla glad!! och vi spontan-färgade syrrans hår rosa igår, och det blev sjukt ballt faktiskt!! jag kan skriva ett inlägg där jag visar vilken färg vi använde och hur vi gjorde senare om ni vill? här kommer hur som helst några bilder från gårdagen när jag, evelina och frida var redo för utgång! vilka jävla BABES!!!
 
💖💖💖update från östersund!

hallå!! jag har ju helt glömt att berätta för er att jag ska resa bort idag! eller ja, nu är jag ju redan framme, efter en lång tågresa. jag har alltså åkt till min hemstad östersund för att hälsa på familj och vänner i en vecka! det ska bli så roligt att få träffa familjen, vänner och min bästis jossan är också här just nu (hon kommer ju också från östersund). det är ju "storsjöyran-tider" här just nu (storsjöyran är en festival), och krogstråket som det heter, har öppnat så hela staden är en liten fest kan man säga! och vi ska väl inte vara sämre än någon annan och kommer antagligen också gå ut och dricka en bärs eller två. själva festivalen pågår dock över helgen, men jag vet inte om jag ska gå. vi får se! är det kanske någon bloggläsare som ska dit?
 
jag föredrar nästan alltid att åka tåg framför flyg, trots att det tar några timmar extra. jag blir så sjukt stressad av hela processen fram till att man äntligen kan sätta sej på planet. först ska man liksom ta sej till flygplatsen som tar typ en timme, sedan checka in väskan, hitta till rätt terminal och.. nej, jag får typ panik av att bara skriva detta haha! tycker det är så mysigt att åka tåg också! jag har suttit hela resan och tittat ut genom fönstret och lyssnat på ljudböcker 😎
 
nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och ska snart käka middag. vi hörs senare! puss!
 CHALLENGE: PIE FACE SHOWDOWN (30.000 SUBS)

 blue jeans, pink hair & freckles

heej på er!! denna dagen har verkligen varit fartfylld eller vad man ska säga. först hade jag en tid hos tandläkaren kl 11 för att dra ut den där förbaskade visdomstanden som jag haft problem med ett tag. när jag var hos tandis förra veckan så fick jag utskrivet intibiotika mot inflammationen jag hade, och så bokade vi även in en tid för att dra ut tanden (jag ville bara få skiten överstökad så fort som möjligt) och idag var det alltså dags. J fick följa med mej som moraliskt stöd (jag hade rikspanik hela morgonen), och det gick faktiskt bra! det var sjukt obehagligt såklart, och hela käften knakade när mr.tandläkade BÄNDE ut tanden med något som liknade en stor skruvmejsel... och jag låg där och svettades floder haha. men nu är det över!! och det gör bara lite ont så här efteråt, men inte alls så farligt!
 
nästa stopp var på sjukhuset, och då var det J's tur för ett hälsoärende. han har cyklat BMX i veckan och ramlat och skadat tummen, och misstänkte att den var bruden. dock visade det sej att den inte alls var av så han slipper gå runt med gipsad arm i dessa 31 plusgrader, vilken jävla lycka haha!
 
sedan promenerade vi från SÖS till medborgarplatsen där vi satte oss på burger king's uteservering och käkade en varsin burgare. jag har nog gått ner ca 7 KG i rent svett idag 🙃🙃 seriöst, jag SPYR på denna värmen nu. och jaaa jag klagar på sommaren och jag kommer fortsätta klaga!!! haha... varför måste man som svensk ääälska sommar, värme och vara så tacksam över att solen skiner? NEJ TACK! denna sommaren har verkligen fått mej att inse att jag är en vintermänniska och att solen är min fiende, jag ska sluta förneka det nu. och ni som älskar denna värme måste vara psykopatater. haha ne okej förlåt, jag gick lite för långt men allvarligt nu. jag klarar ej mer. jag är liksom KONSTANT blöt av svett. bara ifall någon undrade haha..
 
aja nu ska jag lägga mej utslagen i vårt mörklagda och svala sovrum. väck mej när denna värmebölja är över!