blue jeans, pink hair & freckles

heej på er!! denna dagen har verkligen varit fartfylld eller vad man ska säga. först hade jag en tid hos tandläkaren kl 11 för att dra ut den där förbaskade visdomstanden som jag haft problem med ett tag. när jag var hos tandis förra veckan så fick jag utskrivet intibiotika mot inflammationen jag hade, och så bokade vi även in en tid för att dra ut tanden (jag ville bara få skiten överstökad så fort som möjligt) och idag var det alltså dags. J fick följa med mej som moraliskt stöd (jag hade rikspanik hela morgonen), och det gick faktiskt bra! det var sjukt obehagligt såklart, och hela käften knakade när mr.tandläkade BÄNDE ut tanden med något som liknade en stor skruvmejsel... och jag låg där och svettades floder haha. men nu är det över!! och det gör bara lite ont så här efteråt, men inte alls så farligt!
 
nästa stopp var på sjukhuset, och då var det J's tur för ett hälsoärende. han har cyklat BMX i veckan och ramlat och skadat tummen, och misstänkte att den var bruden. dock visade det sej att den inte alls var av så han slipper gå runt med gipsad arm i dessa 31 plusgrader, vilken jävla lycka haha!
 
sedan promenerade vi från SÖS till medborgarplatsen där vi satte oss på burger king's uteservering och käkade en varsin burgare. jag har nog gått ner ca 7 KG i rent svett idag 🙃🙃 seriöst, jag SPYR på denna värmen nu. och jaaa jag klagar på sommaren och jag kommer fortsätta klaga!!! haha... varför måste man som svensk ääälska sommar, värme och vara så tacksam över att solen skiner? NEJ TACK! denna sommaren har verkligen fått mej att inse att jag är en vintermänniska och att solen är min fiende, jag ska sluta förneka det nu. och ni som älskar denna värme måste vara psykopatater. haha ne okej förlåt, jag gick lite för långt men allvarligt nu. jag klarar ej mer. jag är liksom KONSTANT blöt av svett. bara ifall någon undrade haha..
 
aja nu ska jag lägga mej utslagen i vårt mörklagda och svala sovrum. väck mej när denna värmebölja är över!


Lina

Byt p-piller! När jag slutade med mina försvann mina svettatacker jag fick så fort jag rörde mig i solen haha

Sofia - bipolär och fd laestadian

Stolt psykopat här 😉

Blogglistor

Listor till din blogg? Besök min blogg! <3

Lina

Sommar är fan det bästa som finns. Vi har tillräckligt med vinter i Sverige. Har ett sommarhus vid havet vetja! Då svalka vinden.

Svar: haha ja vi alla tycker ju olika! 😅
Isabelle Strömberg

Anna

Skrattar när jag läser detta!!😅😅🤣

Frida

Håller med dä! Psykopater är vad dom är 😂

Karin

Håller verkligen med dig, längtar till hösten och alla fina höstkläder.

jossa

BH skulle sitta fint...

Svar: braless is flawless 😘
Isabelle Strömberg

torres

Fint, du passar så bra i rosa 😍😍

Karinas test av privatlån

Haha jag kan verkligen hålla med om det där med solen. Förstår verkligen inte hur folk kan älska det här och vilja ligga och pressa i solen. Sjukt! :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: