furuviksparken

hej på er! och förlåt för att detta inlägg inte kommit upp i bloggen förrän idag, 2 dagar senare än lovat. men jag tampas en del med mej själv just nu och min motivation svajar väldigt mycket när det kommer till mina sociala medier. egentligen har jag bara velat ta en total paus från allt under denna semestern, men så funkar det ju inte riktigt när man jobbar som "influencer". hur som helst! nu är jag hemma igen, efter några underbara dagar i gävle med pojkvännen och hans föräldrar! det har verkligen varit avkopplande och härligt att få komma bort ett tag och bo i en "stuga i skogen". och så har vi ju haft det supertrevligt och roligt tillsammans!
 
här kommer några bilder från när vi besökte djur- och nöjesparken i furuvik. och som jag berättat tidigare så har jag ju varit där förr, med min familj när jag var liten. och det mesta var sej likt! jag tycker att det är så mysigt att besöka såna här parker. dock får man ju väldigt dåligt samvete av att se vissa av djuren som är inspärrade..
 
en orangutang-mamma med sin lilla bebis, inburade bakom glas med en publik av människor som står och glor dag ut och dag in. detta kändes verkligen inte bra i hjärtat... :( så mänskliga och sorgsna ögon som tittade tillbaks på mej. älsklingarna.


Sabina

Att djur sitter instängda är inte deras natur och att folk betalar för att titta på djurplågeri är vidrigt. Vill man se vilda djur kan man spara pengar och åka där dom finna ute i det vilda på riktigt. Det gör mig så arg att se djur i bur.

JUNITJEJ

Så kul det är att kolla på djur!

iseedee

Det är alltid härligt att komma bort.

Elina

Hej!
Vart är shortsen ifrån? Superfina!

Svar: hejsan! dom kommer från junkyard.com 😍
Isabelle Strömberg

S

Influenser? Vad är du för influenser?

Svar: en som som influerar 😘
Isabelle Strömberg

torres

Superfina bilder!!

Johanna

Hej Isabelle! Om du får dåligt samvete av att se dessa djur tycker jag att du ska lyssna på din magkänsla och inte besöka djurparker som dessa mer! Varje person som går dit och betalar inträde gör det möjligt för djurparkerma att fortsätta spärra in djur på det där viset. Du normaliserar även besök när du publicerar inlägg som är positiva till djurparker vilket gör så att fler människor besöker djurparker. Och fler djur far illa.
Djurparker som dessa är enbart till för människans nöje och är ett rent och skärt plågeri för djuren. Den lilla orangutang-ungen på bilden kommer garanterat inte leva inom ett år då det ju inte finns plats för hur många djur som helst på en djurpark

Djuren har ingen röst därför är människor med öppna och varma hjärtan otroligt viktiga❤❤

Allt gott!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: