så här bor vi under vår vistelse i gävle:

heej på er! jag tänkte bara slänga upp några bilder så ni får se hur vi bor under tiden vi är här i gävle! vi har ju som sagt hyrt en stuga som vi bor i, med tre rum + kök och toalett med dusch. supermysigt! och det bästa av allt; vi har en egen utomhuspool! dessutom ligger stugan rätt avskilt och är omringad av massa träd och buskar, så man får verkligen vara ifred vilket känns otroligt skönt! uppskattar verkligen detta 100 gånger mer än att bo centralt på något trångt hotell. och idag har vi solat, badat, grillat och även hunnit besöka furuviksparken! men jag tänkte berätta mer om det och lägga upp fler bilder imorgon för nu ska vi spela sifferkubb. vi hörs, puss!
 
                         


AW

Så skönt att få lite tid för sig själv och slippa trängas mitt inne i staden. Själv bor jag dock väldigt off vilket gör att jag uppskattar när jag får vara en del av där saker händer. Men det ser riktigt mysigt ut :D

Caroline

Så skönt för er att bo så pass avskilt! Och den dära poolen gjorde knappast det hela sämre ;)

Lovisa

Isabelle. Såg precis din Q&A på youtube som du la upp den 22 maj. (Har aldrig kommenterat något där så fattar inte hur man gör, därav att jag skriver till dig här).

Jag måste bara säga att jag blev så himla imponerad av hur du öppet, ärligt och helt utelämnande vågar prata om ditt fd. Missbruk. Inte många hade vågat det och jag tyckte det var extremt modigt av dig.
En annan sak som visar vilket mod du besitter är när du sjunger i videon, Damn gurl!! Fan vilken talang du har! (Du måste ju göra nåt med det).

Du bara fortsätter att växa i mina ögon.

Hade så gärna velat känna någon så intressant som du.

Stor kram, Lovisa

Sarah

Vad mysigt ❤️

Jasmine

Ser så härligt ut! Har ny hyrt privat eller via ett företag? :)


Svar: privat 😘
Isabelle Strömberg

Maria

Så mysigt - och att det är grönt! Här i Köpenhamn är gräset sönderbränt. Det är helt gult och det råder eldningsförbud i hela landet. Nästan skönt att se att det är lite grön sommar någonstans i världen!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: