update från östersund!

hallå!! jag har ju helt glömt att berätta för er att jag ska resa bort idag! eller ja, nu är jag ju redan framme, efter en lång tågresa. jag har alltså åkt till min hemstad östersund för att hälsa på familj och vänner i en vecka! det ska bli så roligt att få träffa familjen, vänner och min bästis jossan är också här just nu (hon kommer ju också från östersund). det är ju "storsjöyran-tider" här just nu (storsjöyran är en festival), och krogstråket som det heter, har öppnat så hela staden är en liten fest kan man säga! och vi ska väl inte vara sämre än någon annan och kommer antagligen också gå ut och dricka en bärs eller två. själva festivalen pågår dock över helgen, men jag vet inte om jag ska gå. vi får se! är det kanske någon bloggläsare som ska dit?
 
jag föredrar nästan alltid att åka tåg framför flyg, trots att det tar några timmar extra. jag blir så sjukt stressad av hela processen fram till att man äntligen kan sätta sej på planet. först ska man liksom ta sej till flygplatsen som tar typ en timme, sedan checka in väskan, hitta till rätt terminal och.. nej, jag får typ panik av att bara skriva detta haha! tycker det är så mysigt att åka tåg också! jag har suttit hela resan och tittat ut genom fönstret och lyssnat på ljudböcker 😎
 
nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och ska snart käka middag. vi hörs senare! puss!
 


C

Åh vad mysigt <3 jag tror det var det du bloggade om precis i den vevan när man började läsa din blogg 2009, nostalgi här alltså :) Kan du inte lägga ut lite bilder från då? :)

G I M E

Fin blogg!

Karinas skolprojekt om båtlån

Kan du inte börja lägga ut videos på något rutin? Så kul att se fram emot det juh. :)

H

Trevligt.Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: