VLOGG: JAG TATUERAR MINA LÄPPAR

 bilder från födelsedagsfirandet osv!

FREDAG, IDAG IGEN? REDAN? herregud vad veckorna går fort, fan jag hinner ju knappt fatta att det är måndag innan det är fredag igen.. är det sant att man uppfattar att tiden går fortare och fortare ju äldre man blir? hur som helst så valde jag att ta en liten paus från bloggen dessa två dagar för att fokusera på lite annat privat. hoppas ni förstår! men nu är jag tillbaks, pigg och glad, och jag tänkte lägga upp några bilder från födelsedagsfirandet som jag var på i tisdags för att fira steffis 25-årsdag!
 
vi höll ju som sagt till på en båt, som låg i hamn vid strandvägen när jag kom dit. och steffis familj och vänner var på plats, några med mer "rysk" utstyrsel än andra haha! och det var så roligt att få träffa alla, bland annat steffis familj som jag inte träffat på flera år sen sist! och herregud vad roligt jag hade!! vi puttrade iväg med båten samtidigt som en DJ spelade musik och vi alla stod på däck och dansade och sjöng. sedan blev det middag med förrätt, varmrätt och efterätt, och efter det fortsatte festandet till sent på natten. och under hela tiden så cruisade vi runt med båten ända till solnedgången, hur mysigt som helst! älskar verkligen att åka båt, det hör till sommaren 💕
 сука блять

jag har precis fixat mej och ska strax sticka iväg på kalas för att fira min käre gamle vän steffi som fyller 25 år idag!! vi ska hålla till på en båt, och temat på festen är ryssland (eftersom hon är ryss) och några av de första sakerna som poppar upp i mitt huvud när jag tänker på ryssland är väl adidas, vodka och päls haha! så jag har klätt mej i adidas på adidas och en pälsmössa, trots de 22 plusgraderna utomhus haha.... jag tror att detta kommer bli en sjuukt rolig kväll!!
 transformation

 
throwback - vilken föredrar ni? med eller utan smink? 💕BÄSTA JAG NÅGONSIN HÖRT

 
sången efter 2:40 är fan heeelt GALEN. jag har aldrig hört något vackrare i hela mitt liv!!