BÄSTA JAG NÅGONSIN HÖRT

 
sången efter 2:40 är fan heeelt GALEN. jag har aldrig hört något vackrare i hela mitt liv!!GLAD MIDSOMMAR! 🌸
jag har tatuerat mina läppar!

- i samarbete med stockholms beauty center -
 
igår var jag på besök hos stockholms beauty center för att tatuera mina läppar! 💋 en kosmetisk tatuering som det heter, precis som mina ögonbryn som jag också tatuerat på samma ställe! hela behandlingen tog ca 3 timmar att utföra och tatueringen kommer att hålla i ca 3-5 år. just nu är mina läppar väldigt svullna, röda och såriga, men när det läkt så kommer det bli huur snyggt som helst!! är så spänd på att få se slutresultatet om ett par veckor!
 
detta är något som jag funderat väldigt länge på att göra eftersom att jag har haft en läpptatuering sedan tidigare, dock endast läppkonturerna och det var ca 4 år sedan jag gjorde den. så det mesta hade försvunnit och jag ville även tatuera hela läpparna denna gång för att få en jämnare färg + skarpare konturer. ni kan läsa mer eller boka tid på beautycenter.se 💕 Lulu heter hon som utförde behandlingen på mej och jag återkommer med bilder när läpparna har läkt lite mer!
 
om jag ska vara ärlig så gjorde det rätt ont, och då är jag ändå väldigt "stryktålig" och har ju stuckit nålar i de flesta av mina kroppsdelar (heh). men detta tog nästan priset! kanske just för att det tog så lång tid också. läppkonturerna gjorde inte så speciellt ont, men inne på själva läpparna... aj. och efter ca 2,5 timme så kändes det som att mina läppar BRANN, trots bedövningssalva. men ska man vara fin så får man lida pin! och det går ju alltid över 😎 ni kan se fler videos från behandlingen på min insta story @isabellestromberg.fetaste VM-låten!

HEJA SVERIGE!! WHOOP WHOOP!TRY-ON HAUL + RABATTKOD | MADLADY