fetaste VM-låten!

HEJA SVERIGE!! WHOOP WHOOP!


Anonym

Heja, heja!

S

JAAA VI VANN!!! 1-0 💛💙💛💙

Netti Starby

Så grym! :-D

Moa

Vilken tråkig blogg detta har blivit. Riktigt synd. Det känns som du skriver bara för att du måste.

Svar: tråkigt att du känner så. jag måste absolut inte blogga om jag inte vill, och det är därför det kan eka tomt här vissa dagar då jag helt enkelt inte har tid eller något motivation.
Isabelle Strömberg

Anonym

Håller inte alls med Moa! Jag älskar din blogg och tycker att verkar vara en av mest genuina och intressanta bloggarna ❤️ Älskar dina mer personliga inlägg också! Kram

Emy

Håller inte heller med Moa. Älskar framför allt dina videos, där kommer din personlighet verkligen fram och den är så jävla härlig! :D Jag brukar kolla på dem med mina knattar, haha. Ehm, mina barn alltså, hehe. De ÄLSKAR din stil och din all in make up med glitter och allt! :D Och jag tycker att du är en bra förebild som ger dem en bra balans av att man kan köra stenhårt på yta och ändå inte vara ytlig, utan man gör det bara för att man gillar det och tycker det är kul. Jag vill lära dem det - att de ska vara som du i den tanken, genom att se ut som de vill för sin egen skull, ingen annans.
I övrigt upplever i alla fall jag dina inlägg som mer genuina och "du" än förr. Du är lätt den skönaste "influencern" eller vad det heter, för du är liksom bara du, no fuzz, och det är fan unikt i den "världen", och du är grym! Du är fin som fan, både på ut- och insidan :)

Svar: tack så himla mycket för din fina kommentar! den värmde verkligen ❤️❤️❤️
Isabelle StrömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: