"i sanningens namn"

minns ni att jag för precis en vecka sedan berättade att jag skulle vara med i en podcast? gissa vad? nu finns avsnittet ute!! podden jag medverkade i heter "i sanningens namn" och det är supergulliga gabriella bark som håller i den. och det var verkligen huuur roligt som helst att få medverka och det kändes så himla naturligt och bekvämt på något sett! trots att vi pratade om rätt tunga grejer. gabriella gjorde verkligen ett grymt jobb och jag gillar ju att snacka haha, så det var en väldigt bra kombo! vi diskuterade allt från missbruk och psykiskt ohälsa, till relationer och sex. och jag pratar om saker som jag annars aldrig brukar prata om, haha! tror verkligen att ni kommer gilla avsnittet! berätta gärna vad ni tycker efter ni lyssnat 😍
 
ni kan lyssna på det HÄR, eller i er podcast-app i mobilen 💕
 
så här mysigt hade vi det efter att vi poddat färdigt!


Anonym

Vilket bra podavsnitt!

Jag tror verkligen att du kan komma att bli en stor förebild för unga tjejer med just missbruksbroblematik och psykisk ohälsa, det behövs

Anonym

Ok. Det kommer nog dröja innan hon blir en förebild. Var och varannan bild är tagen med ett glas alkohol.
En förebild är man när man klarar att hålla sig från skiten helt. Många som hållt på med droger säger att alkoholen är den värsta drogen av alla för det är nästan omöjligt att sluta dricka helt. Vissa lyckas, och då är man en förebild.
Inte att visa sig snygg och sexig ihop med ett glas bubbel. Då har man fortfarande mycket jobb kvar med både det ena och andra.

Svar: fast jag dricker faktiskt väldigt sällan alkohol (bortsett från en bärs till maten ibland) så att påstå att alkohol är med på var och varannan bild är ju en aning överdrivet haha.. men man ser väl det man vill antar jag. och varför ska jag avstå "skiten" helt, när jag klarar av att hantera både alkoholen och mitt intag? jag tycker att det kan vara trevlig att ta ett glas ibland, men det betyder inte att jag missbrukar. det behöver inte vara så svart eller vitt 😊
Isabelle Strömberg

Beauty Maniac

Ska in och lyssna nu!

S

Du är sååå himla grym Isabelle! 🙌🏼❤️

Anonym

Jo många bilder har du en öl eller ett glas bubbel etc.
Och jag tycker att i vissa fall har det märkts rejält då du fått för mkt alkohol i dig i t ex vissa vloggar.
Sedan....Varför kan du inte sluta helt? Du kan hantera det skrev du. Men vad skulle du sakna om du slutade?
Smaken går att få utan alkohol. De smakar lika bra idag.
Så vad skulle du sakna om du slutade?

Svar: jag dricker alkohol om jag vill det 😊 du vet ingenting om hur mycket/lite jag dricker, då det jag visar upp i bloggen endast speglar ca 10% av mitt liv. så sköt du ditt så ska du se att jag klarar av att sköta mitt alldeles galant på egen hand!
Isabelle Strömberg

Anonym

Jag slutade helt för 1.5 år sedan och jag saknar inte "ruset" alls. Däremot är jag lyckligare och har en större ro i min kropp nu. Jag köper ibland alkohol fritt rose, cider, bubbel och det smakar t om bättre. Man behöver inte alkohol för att bli gladare, tuffare. Det känns som att du behöver alkohol när du ska våga mer. Gå på event t ex och då behöver man hjälp istället.

Anonym

Ja din attityd till svar visar uppenbarligen att du fortfarande har problem med dig själv.
Försökte bara hjälpa och ge råd. Särskilt när du samtidigt vill visa dig ett bra yttre efter du pratade sist om din fd missbruk. Sen lägger du upp bilder när du dricker alkohol. Du sköter ditt men du måste visa dina fina bilder för oss alla när du dricker för det ser "lyxigt" ut.
Smart....

Åsa 25 år.

Lyssnade förut på podden och tyckte verkligen den var intressant, gripande och rolig att lyssna på! Modigt att du vågar öppna upp dig såpass mycket 💙😊
Kram

Tina

Du är lika härlig som alltid i podden :) ... Jag blir på riktigt så glad för din skull att du mår bättre nu än förr och hittat en stabil pojkvän. Ni verkar så fina och bra för varandra. Blev rörd av din historia och hoppas verkligen du fortsätter uppåt :)

Gabriella

Det var fantastiskt att få sitta och lyssna på din historia, och så fina följare du har som skriver så fint både på din blogg och Youtubekanal! <3 Du är en riktig pangtjej och pricken över i:et var att få ta sig ett iskallt glas Champagne efteråt och få surra lite extra strunt! Responsen har varit fantastisk (och folk uppskattade verkligen sex och relationssnacket) ;)! Kram Gabriella

emma

spännande. måste lyssna

Zuzanna C

Hej Isabelle!
Blev så jääävla stolt när jag lyssna på denna podcasten. Du behöver en egen. 100%. Alltså pls. We need you.

Bless

Svatantrya

Från någon som också missbrukat och haft dåligt umgänge håller jag med dig Isabelle. För somliga är det svart och vitt, allt eller inget, men det behöver inte vara så. Jag missbrukar inte längre men dricker fortfarande alkohol i måttliga mängder. Visst har det hänt att jag druckit för mycket - absolut men jag har med tiden lärt mig att det är en inneboende rastlöshet som ligger till grund för det (har fått remiss för adhd-utredning bland annat) samt att det också har att göra med vilket sällskap jag är i. Därför skär jag bort mer och mer av de gamla kretsarna (även de jag tidigare ansåg vara okej) för att de helt enkelt inte gynnar mig utan enbart spär på ett beteende jag inte mår bra av. Med den insikten har har jag inga problem att i perioder avstå ”all shit” för att sedan kunna ta en öl eller två när det passar eller känns gott. Man kan aldrig döma någon utan att veta allt. Olika substanser påverkar olika människor olika och det gör också att vi får olika typer av problematiska relationer till dem. Den gamla klyschan ”set började med en cigg och en folköl och slutade med heroin på plattan” är så långt ifrån verkligheten man kan komma.

Anonym

Så spännande att folk tror sig kunna ställa diagnoser för vad som är bäst för dig eller inte baserat på vad du väljer att skriva på bloggen :D

Sara

Lyssnade precis igenom avsnittet och du är hur härlig som helst! Riktigt bra, verkligen. Följt din blogg sedan du var utklädd till Mimmie Pigg på halloween (tror jag), och du blir bara bättre och bättre. Tack för att du förgyller mina dagar!

Agnes

Isabelle du är så jävla fantastisk! Vill höra med av dig i poddar och din åsikt kring saker.
Har följt dig i flera år och din blogg blir bara bättre o bättre.

Johanna

Vad behaglig du är att lyssna på! Och så sunda värderingar. Tack för att du vågar bjuda på sånt du upplevt, det stärker och ger hopp. Du är bäst!

Isabelle

Så bra avsnitt! Blir både imponerad åh inspirerad av dig!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: