inlines baby

igår testade jag på något som jag inte gjort på fleeeera år. jag åkte nämligen inlines! jag och pojkvännen gav oss ut på en tur efter att vi spontant köpt ett par inlines av någon snubbe på blocket. min pojkvän hade redan ett par sedan tidigare eftersom han brukar åka lite i ramper osv. men jag däremot är riktigt ringrostig. senaste gången jag stod på ett par skor med hjul var kanske när jag var 6 år och hade ett par RULLSKRIDSKOR i retro style med 4 hjul som satt mittemot varandra haha. annars är väl skridskor det närmaste jag kommer. men jag lärde mej fort, och efter bara några minuter så stod jag upp hyfsat stadigt och skejtade på i full fart. nedförbackarna var värst, där hade jag noll kontroll haha. pojkvännen fick rycka tag i mej några gånger när jag fick panik och skrek att jag ville stanna hahaha! och vi åkte nog över en halv mil totalt igår! helvete vad jobbigt det var, men sjukt roligt!! och så härligt att bara vara ute och cruisa i flera timmar. jag fick en nostalgisk sommarlovs-känsla typ, som när man var liten och var ute hela sommaren och lekte. jag ska nog ge mej ut en sväng idag med!
 


Beauty Maniac

Fan vad kul! Har inte åkt på såna sen jag var liten

jos

Va kul!!! Go go go :D

Z

Ja snälla släpp en bok 😍 skulle vara så intressant och roligt att få läsa. Känner igen så mycket i det du berättar och skulle vara så kul att få läsa din berättelse om det du varit med om.

Isabelle

Faan va kul 😀 ååh, hur coola är inte såna där skridskor som du hade när du va liten me 2hjul fram 2 hjul bak? Så jäkla tuffa 🙂

JUNITJEJ

Så roligt!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: