jag har tatuerat mina läppar!

- i samarbete med stockholms beauty center -
 
igår var jag på besök hos stockholms beauty center för att tatuera mina läppar! 💋 en kosmetisk tatuering som det heter, precis som mina ögonbryn som jag också tatuerat på samma ställe! hela behandlingen tog ca 3 timmar att utföra och tatueringen kommer att hålla i ca 3-5 år. just nu är mina läppar väldigt svullna, röda och såriga, men när det läkt så kommer det bli huur snyggt som helst!! är så spänd på att få se slutresultatet om ett par veckor!
 
detta är något som jag funderat väldigt länge på att göra eftersom att jag har haft en läpptatuering sedan tidigare, dock endast läppkonturerna och det var ca 4 år sedan jag gjorde den. så det mesta hade försvunnit och jag ville även tatuera hela läpparna denna gång för att få en jämnare färg + skarpare konturer. ni kan läsa mer eller boka tid på beautycenter.se 💕 Lulu heter hon som utförde behandlingen på mej och jag återkommer med bilder när läpparna har läkt lite mer!
 
om jag ska vara ärlig så gjorde det rätt ont, och då är jag ändå väldigt "stryktålig" och har ju stuckit nålar i de flesta av mina kroppsdelar (heh). men detta tog nästan priset! kanske just för att det tog så lång tid också. läppkonturerna gjorde inte så speciellt ont, men inne på själva läpparna... aj. och efter ca 2,5 timme så kändes det som att mina läppar BRANN, trots bedövningssalva. men ska man vara fin så får man lida pin! och det går ju alltid över 😎 ni kan se fler videos från behandlingen på min insta story @isabellestromberg.


Anonym

Haha vad sjukt det ser ut! 😱 Är allt det där blod eller färg??

Sofia - bipolär och fd laestadian

Hade vart sjukt smidigt att alltid ha färg på läpparna men hade nog inte klarat av smärtan :O

S

Oj vad ont det ser ut! Men det blir nog snyggt sen :D Kram

Babyn

Fint!

Sara

Ajj, vad gör du mot dig själv? Du är så fin utan allt det där. Så synd att du inte kan se vad vi andra kan se :(.
Tyvärr så är vi tjejer oftast likadana vi kan inte se den skönhet andra ser i oss.

Svar: jag bryr mej faktiskt inte om vad andra tycker om mitt utseende, allt jag ”fixar till” gör jag för min egen skull och för att JAG tycker det är snyggt 😊
Isabelle Strömberg

Tina

Åhåhå du kommer vara så jobbigt snygg när du vaknar upp på morgnarna att en annan får skämmas typ 😆

N

hej isabell ha kollat lite runt på din blogg inte heeela men youtube såg en video du snackade om drugs and shit... jag är en tjej på under 22 år ålderna o ha eller hade missbrukat i 6 år till o från kunde sluta i 1 månad eller så sen gick i svarta hålet igen... men ha vart clean i 2 månader nu ha miasbrukat från hasch piller till röka heroin o spice till att skjita oxi.. lever med psykos och paranoia idag... hade alkoholmissbruk på sista tiden... men ja måste säga de tog hårt i mig videon du snackade man bruka alltid döma efter utseende lixom när du berätta vilka drugs du tog osv jag tänkte först VA? den här tjejen de syns inte du tog så tunga o sånt men man e olika dömer olika... men min önskan hade varit att prata med dig om lite saker tror våran personlighet skulle klicka galant har grov ångest varje sag osv ha ttp en massa frågor till dig om skiten o så för ha en skit jobbig period nu... jag ha instagram men inte facebook hade nog vart skönt snacka med en 'normal' brud som ha gott igenom samma skit jag bor i blekinge men e i stockholm nägon gång varannan eller va treedje vecka hade vart najs träffa dig på en fika o snacka om allt för ha sååå många frågor och man vet aldrig vi kanske kan slår på nåt stort tsm mitt mål e och göra en föreläsning eller gå ut i tidning och prata om unga drogmissbruk alkoholmissbruk... jag vet haha detta låter random men ha letat så länge efter en tjej pch snacka med som haft samma skit o sånt de e så mycket jag hade veöat prata med nägon om jag ha bara umgåts med killar i mitt liv men dig hade de inte skadats att snacka med du e en stark tjej tuff tjej din personlig e en sån som inte alla tjejer har som man får en kick av och bara vill snacka med precis som mig men ja hoppas att man kunde får kontakt med dig och snacka vidare... 💜Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: