outfit från gårdagen

hej babes! vad upp? jag kom precis hem efter en liten biltur med pojkvännen. vi har varit och storhandlat, och då menar jag verkligen STORhandlat, haha! älskar känslan av en totalt proppfull kyl och frys, food for lajf <3 och jag tror att det vankas tacos till middag idag, mumms!!
 
de senaste dagarna har varit rätt slappa för min del, och anledningen till att det ekat tomt här i bloggen är för att jag helt enkelt saknat motivation till just att blogga. så som det kan bli ibland. vissa dagar står det stilla i huvudet, och jag blir verkligen helt utmattad av denna värmen. men vi ska inte prata mer väder här i bloggen nu haha! känns som att det blivit en del. men som svensk blir man ju lika fascinerad över årstiderna varje gång dom kommer, man blir på något sett alltid överraskad. älskar att vi har så olika årstider här i sverige faktiskt! jag skulle nog aldrig klara av att bo i ett land där det är varmt året om. fyfan vilken tortyr! haha! och rätt trist också.. okej inget mer vädersnack nu. min mamma var förresten här på besök under gårdagen! hon har varit i marbella en vecka och hälsat på storebrorsan min, och landade på arlanda igår under morgonen. sedan stannade hon hos oss i en dag och tog tåget vidare hem till östersund imorse. under tiden hon var här så hann vi bland annat med att promenera till globen, shoppa lite och så blev det grill-mys på eftermiddagen! här ovan ser ni min outfit från gårdagen. hoppas ni alla har en fin fredag! 💕


Anonym

Så vacker!

Ninni

Vart är din tubtopp från? 😊✨

Svar: Zaful.com 😍
Isabelle Strömberg

Lena

Elefanten är ett flockdjur
En grupp av elefanter består vanligtvis av honor och ungar på upp till 20 individer. Vuxna elefanttjurar lever ofta ensamma. En elefant blir könsmogen mellan tolv och fjorton års ålder och får ungar mellan vartannat till vart fjärde år.Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: