VLOGG: JAG TATUERAR MINA LÄPPAR

 


E

Gud vad fint det blev!!

Anna

Vad snyggt det blev! Btw ser att det lila har åkt ur håret och ville bara ge ett litet tips!

Jag är själv platinablond och tonar ibland i olika nyanser och när färgen åker ur så ser det grått/ashy ut. Inga fel i det men om du vill skynda på processen så att det blir ljust snabbt igen utan att skada håret, blanda då saften från ca 2-3 citroner med en del balsam/inpackning (vit i färgen), massera in i håret och vira handduk över - låt verka i minst . Tadaa efteråt är håret ljust, precis som innan toningen. Ha koll under tiden så du slutar innan allt silver är borta, snyggt att behålla lite så det inte ser gulaktigt ut.
Du kanske inte alls vill ändra från ashy till ljust men bara ett tips utfall då vi har typ likadant hår :) Kram!

Anonym

Hej! Vad häftigt med rosa läppar, speciellt det du sa det ser fräscht ut även utan smink. Själv brukar jag måla mina läppar med just den nyansen av rosa, jag tycker det är en schysst nyans, man ser pigg ut.

Jag gillar din inställning till skönhets korrigeringar. Det är så mycket folk som dömer. Själv är jag inte nöjd med min krok näsa och det har förstört min självkänsla speciellt när jag var liten. Sen får man ju planera ingrepp, för man kan få för sig man inte känner sig så snygg men det är bara en själv.

De korrigeringar jag bestämde mig för var:

Tatoo i svanken
Piercing i naveln
Gelé naglar
Göra min näsa rak (har inte gjort ännu)

Eva

Hej skulle bara säga det är jag som råkade posta anonymt! Jag heter eva och min blogg finns på nouwNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: