outfit throwback - marbella 2014

vi kör en liten outfit throwback! detta är en outfit från 2014, då jag och min kompis steffi åkte till marbella och stannade i lite över en månad. jag har så himla många bra och roliga minnen från den resan (omg vi träffade ju bland annat självaste snoop dogg!!), det kan nog vara en av mina bästa resor faktiskt 💕 saknar dom tiderna. ni kan ju spana in min kategori "marbella 2014" här i bloggen om ni vill se fler bilder därifrån, det finns ju en hel del! och jääääklar vad brun man var här då. kanske värt att börja med melanotan igen? haha bara skoja... eller?
 
och vet ni förresten vad som sker nu på söndag?? SOMMARTIDEN BÖRJAR!! tagga!
 



Martin Solveig - Do It Right ft. Tkay Maidza

dagens låt! denna spelas på repeat just nu här hemma, och jag kan verkligen inte låta bli att varken dansa eller sjunga med varje gång jag hör den, haha! jag har gått runt och sjungit på refrängen i flera dagar nu... pojkvännen håller på att bli tokig, men den ger mej riktigt good vibes! och helvete vad jag börjar längta efter sommaren nu.
 



laundry day

idag är en sån där dag då jag tar tag i hushållssysslor som jag skjutit upp alldeles för länge. tvätten t.ex är ju alltid en sådan. här hemma tvättas det kanske en gång i månaden, max, just för att både jag och min pojkvän tycker att det är så sjukt tråkigt och att det tar en sådan onödig tid. men så får man ju ångest varje dag man ser berget av smutskläder som bara växer och växer, och tillslut står man inte ut längre och då får man ta tag i det. ungefär så brukar det gå till haha, eller att någon av oss får helt slut på underkläder så att man helt enkelt blir tvungen att tvätta (dvs efter en stunds övervägande att bara köpa nya underkläder istället, allt för att slippa haha). det som dock blir ännu jobbigare när man skjuter upp det är ju att det alltid blir så sjukt mycket kläder att tvätta sen när man väl tar tag i det. så nu har jag sprungit i tvättstugan hela morgonen och förmiddagen, och sista lasset med kläder är fortfarande inte färdigtorkat... en heldag i tvättis med andra ord. fest! hade jag vetat om allt tråkigt som hör till "vuxenlivet" tidigare så hade jag nog bara struntat i att växa upp. att vara barn var ju mycket schysstare liksom 😉



can you hear the silence?




sunday breakfast

nu känns det verkligen att vi närmar oss april. utomhus är himlen klarblå, solen skiner och snön smälter i raketfart. jag har faktiskt lite vårkänslor idag! det var ju längesedan man såg torr asfalt ute och solen lyser in genom fönstren i vårt vardagsrum som den bara gör under den varmare halvan av året. jag och J vaknade tidigt imorse av att det var så ljust i lägenheten, och då steg vi upp och stekte plättar till frukost. sjukt smarrigt! J påstår att plättar smakar godare än pannkakor, trots att det är exakt samma smet och stekningsprocess, bara i mindre format haha. men trots det så föredrar jag nog själv pannkakor faktiskt. det är ju mycket smidigare med en enda stor pannkaka att äta, än att behöva lägga en klick grädde, sylt och nutella på flera små plättar istället. det tar ju liksom längre tid. men ja, smaken är ju densamma och det är väl huvudsaken hihi!
 
under denna helgen har jag verkligen passat på att vila upp mej ordentligt, och jag känner mej mycket piggare och friskare nu. som sagt brukar jag ju i stort sett aldrig bli sjuk, och när jag väl blir det brukar jag bli frisk igen rätt fort. min kropp är stark. och är det bara jag som nästan blir lite "stolt" över sin kropp när den kämpat och vunnit över ett virus, infektion eller sjukdom? haha det kanske låter konstigt, men jag känner typ att min kropp är så duktig som kämpar på och det är ju ganska fantastiskt egentligen hur allting fungerar och sköts av sej själv. hur man kan gå sönder och sedan läka igen. och så har jag ju såklart gett kroppen min en liten hjälpande skjuts med en hel del vitaminer, gurkmeja och ingefära te som jag intagit under dessa dagar. hoppas ni alla har haft en trevlig helg!