påskafton i stuga nummer två!

hallå där! nu har vi anlänt till min familjs lantställe, och jäääklar var mycket snö det är här! helt sjukt om man jämför med förra året under påsken då man till och med såg gräsmattan. nu är det över 1 meter snö och mamma och pappa har skottat fram en liten stig så att man över huvud taget tar sej fram till huset haha! och eftersom vår stuga ligger ute på vischan mitt ute i skogen typ (eller ja, egentligen är det två stugor vi har här, som står bredvid varandra och är "ihopbyggda" med en altan. i ena huset sover vi, och det andra huset är mer som ett kök och vardagsrum), så finns det inte en chans att man tar sej ända fram med bilen. så vi fick parkera en bit bort och sedan släpa på väskorna. och nu ska vi bara umgås med mina föräldrar och ta det lugnt, och sedan blir det nog en rätt tidig kväll för mej iallafall. jag känner att min förkylning är påväg tillbaka och jag hostar slem som ett as och pojkvännen har åkt på en mindre feber. så typiskt... :( hoppas det känns lite bättre imorgon och inte blir värre!
 GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK PÅ ER! hoppas ni har det bra! här borta njuuuter vi av det fina vädret! undrar hur det kommer sej att det typ ALLTID är strålande sol under påsken? haha!

just nu befinner vi oss i J's familjs stuga som ligger i gäddede. vi kom fram igår eftermiddag, och sedan vi kom hit så har vi bland annat fiskat, grillat och åkt en massa snöskoter! hur mysigt om helst! dock har dom i stort sett ingen elektricitet i stugan, och ingen som helst mobiltäckning så det är en riktig struggle att försöka uppdatera mina sociala medier haha... har jag tur så lyckas jag ibland hitta något enstaka spot där jag får in en "pinne" på mitt 4G nät på telefonen. och då gäller det att passa på haha! och för att blogga från datorn så internetdelar jag från telefonen.

och imorgon så drar vi vidare till hammerdal mot min familjs stuga där mor och far befinner sej. det ska bli så kul! vi hörs mer senare, puss!
åker hem till norrland över påsk!

jag och J har precis packat resväskorna här hemma, och strax börjar vi vår 60 mil långa bilresa upp till östersund för att fira påsk med våra familjer! som ni redan vet så kommer ju både jag och min pojkvän från östersund, så båda våra familjer bor där och det är ju väldigt praktiskt såna här gånger runt högtider osv 😉

dock kommer vi nog inte spendera mer än en natt i just östersund, för sedan åker vi direkt till våra lantställen där vi kommer att vara över påsk. halva tiden i min familjs stuga, och halva tiden i J’s familjs stuga. mys, precis som förra året! vi hörs mer när vi är framme! hur ska ni spendera påskhelgen förresten? 🐣
VLOGG: (dubbelvlogg) frissan, tjejemiddag och pojkvännens lillebror på besök, med mera!

 spring is here

idag har vi varit ute hela dagen i den härliga vårsolen. jag blir verkligen på superbra humör av detta väder, är såå taggad på sommaren nu haha! vi promenerade till hammarby sjöstad där vi strosade runt ett tag, satte oss på en brygga och drack bärs och sedan gick vi vidare till en skejtpark där brushorna fick rastas lite och skejta medan jag satt och solade. riktigt härligt att kunna vara ute så här och bara strosa omkring, något jag verkligen saknar under vintern då man inte direkt ger sej ut i kylan frivilligt utan en bra anledning. men ja, som ni vet så avskyr jag ju att svettas ännu mer haha (och jag svettas typ alltid), så vi får väl se hur lång tid det tar innan jag börjar klaga på det.. man är ju aldrig nöjd liksom 🙄😅 haha äh, skämt-o-sido!
 
lite senare tog vi färjan över vattnet och sedan gick vi och åt en varsin burgare på max innan vi promenerade hem igen. och nu har vi precis vinkat av jesper som ska ta tåget hem, och jag och pojkvännen tänkte väl bara ta det lugnt resten av kvällen. man blir alltid så sjukt trött av att vara ute en hel dag av någon anledning? hoppas ni har haft en lika härlig helg som vi!