jag har blivit förkyld...

usch, det här var ju inge bra alls. förkylningen är värre idag och jag tror tyvärr inte att jag lyckas komma undan den här gången, hur mycket ingefära-te jag än dricker. jag som har ett sånt superimmunförsvar och aldrig brukar bli sjuk "på riktigt" annars.. och nu är min fråga såklart; VEM VARE? VEM VARE SOM SMITTA? och jag har mina små aningar om att det faktiskt kan vara min egen mor, som var lite småförkyld när hon och pappa var här i stockholm och hälsade på senast. typiskt, hon varnade till och med för det. annars kan det såklart vara vem som helst under en olycklig tur på tunnelbanan t.ex, det räcker ju bara med att hålla i samma stång som någon haft sina snoriga händer på innan liksom... en riktig smittfälla, blä. jag brukar alltid bära med mej handsprit i väskan just pga detta. räcket i rulltrappor ska man också akta sej för! men ibland så trillar man ju dit ändå, hur noga man än är.
 
och jag som har flera grejer inplanerade denna vecka som jag nu kanske måste ställa in... :( kom med alla era bästa husmorstips mot halsont, slemhosta och snorig/täppt näsa, tack!
 
EDIT: förresten, hur ser bloggen min ut i era datorer, surplattor och mobiler? jag har lagt in en kod som ska anpassa bloggen när man läser från t.ex en iphone, så att texten i inläggen blir större osv. hojta gärna om det ser knasigt ut för någon. och jag vet att mina kategorier och arkiv fortfarande inte funkar... har skrivit till blogg.se (portalen där min blogg ligger) men det verkar tyvärr inte hända så mycket trots att jag tjatat :/ så vi får väl helt enkelt se när dom orkar titta på det problemet..
 


anonym

Hej!

Jag funderar på att tatuera mina ögonbryn. Vad kostade för dig när du gjorde det? Och hur länge "satt färgen kvar"? :)
Älskar din blogg btw!

Svar: hejsan! jag fick min tatuering sponsrad så jag betalade inget. men jag gjorde den hos stockholms beauty center, och du kan se deras priser på deras hemsida: https://beautycenter.se/ 😍 färgen sitter i upp till 5 år tror jag. jag brukar dock fylla i den regelbundet var 3:e år ungefär 😘 tack snälla! 💕
Isabelle Strömberg

Sabina

Usch inte kul.. krya på dig fina du

Monica

Oj! har jag smittat dig också? Din pappa är också klen😱och du vet ju hur en karl låter när han är förskyld😂

JUNITJEJ

Krya på dig!

S

Satan vad snygg du är Isabelle! Med och utan smink ❤️

Ronja Rövardotter

På min iPhone ser bloggen bra ut! :) Och hoppas det löser sig med kategorierna.

Anonym

Heej! Tänkte bara berätta att det inte går att gå in i ditt arkiv och läsa gamla inlägg. Sidan laddas om men man kommer bara tillbaka till startsidan eller vad man ska kalla det

My

För mig ser allt bra ut via iphone! Vartifrån kommer byxorna😍?

Svar: toppen!! dom kommer från junkyard.se 😍👌🏼
Isabelle Strömberg

Tina

Textstorleken är bra nu men hela bloggen är förskjuten åt vänster. All text börjar i princip direkt i hörnet på vänster sida. Jag hade föredragit att ha det mer centrerat. Läser på android telefon.

En annan fundering är dina kategorier/arkiv. Du har ett sånt långt arkiv att den tar upp enorm plats i bloggen. Hade det inte varit bättre att visa kanske dom fem översta för att sen ha som en rullgardin, om man är intresserad av att bläddra i arkivet så kan man fälla ut resten av det.
Då blir det automatiskt mer plats åt dina inlägg :)

Anonym

En gul lök i en skål kokt vatten mot hosta

Ett glas varmt vatten med 10-15 viccsblå i

Är man riiiktigt desperat efter att bli frisk och kan tänka sig sitta inne nån dag och stinka, så är det mest effektiva 10 vitlöksklyftor pressade i ett glas varm mjölk, smakar röv men workshop like a charm🙃✨

Svar: TACK!! ❤️
Isabelle Strömberg

Kamilla

Hej!
Efter punkt ska det ju vara stor bokstav men det blir det inte i dina texter (förutom i vissa inlägg när du använder versaler i hela ord). Det blir jobbigt att läsa då texten liksom flyter ihop utan versaler efter punkter. Är det är något tekniskt fel med bloggen att det blir så?

Svar: hejsan! jag väljer att skriva på det här sättet medvetet 😊 har alltid skrivit med små bokstäver efter punkt i min blogg, och i början handlade det om någon fix-idé jag hade om att det var snyggare när texten var helt symmetrisk, men nu har det väl mer blivit en liten "trotsig" grej just för att så många klagat på det och hotat med diverse saker som att sluta läsa min blogg om jag inte ändrar mej, att jag skulle vara korkad som inte "vet" hur man SKA skriva osv. samma sak med att jag väljer att skriva "mej" och "dej" istället för "mig/dig". folk verkar blir väldigt provocerade av någon anledning, och då kände jag bara att NÄÄÄ det får vara kvar haha 😄 så jobbigt kan det väl ändå inte vara? eller?
Isabelle Strömberg

F

Vart har du köpt de mörkblå jeansen du hade i föregående inlägg? Så himla snygga! Krya på dig Isabelle <3Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: