laundry day

idag är en sån där dag då jag tar tag i hushållssysslor som jag skjutit upp alldeles för länge. tvätten t.ex är ju alltid en sådan. här hemma tvättas det kanske en gång i månaden, max, just för att både jag och min pojkvän tycker att det är så sjukt tråkigt och att det tar en sådan onödig tid. men så får man ju ångest varje dag man ser berget av smutskläder som bara växer och växer, och tillslut står man inte ut längre och då får man ta tag i det. ungefär så brukar det gå till haha, eller att någon av oss får helt slut på underkläder så att man helt enkelt blir tvungen att tvätta (dvs efter en stunds övervägande att bara köpa nya underkläder istället, allt för att slippa haha). det som dock blir ännu jobbigare när man skjuter upp det är ju att det alltid blir så sjukt mycket kläder att tvätta sen när man väl tar tag i det. så nu har jag sprungit i tvättstugan hela morgonen och förmiddagen, och sista lasset med kläder är fortfarande inte färdigtorkat... en heldag i tvättis med andra ord. fest! hade jag vetat om allt tråkigt som hör till "vuxenlivet" tidigare så hade jag nog bara struntat i att växa upp. att vara barn var ju mycket schysstare liksom 😉


Amanda

Hur kan du alltid vara så snygg!??

S

Hatar också att tvätta haha 🙄 Grymt snygg är du förresten! ❤️

Tina

Detta är en sån där typisk sak som du borde få in som rutin att "bara gör det", trots att det är tråkigt.
Belöna dig/er med något gott efteråt :)

Sabina

Bara jag som älskar att tvätta?😂

Netti Starby

Skönt att du äntligen tog tag i det! :-D

Anonym

Varför räcker du alltid ut din tunga på bilderna? Eller OFTAST...Tycker du att det ser sexigt ut eller vad? Tungpiercing är ju ute för längesen så antar det inte är därför du vill visa din tunga.

Svar: haha för att jag vill, simple as that 😘
Isabelle Strömberg

M

Brukar inte du tvätta nyköpta underkläder innan du använder dom?

Linda

Det är jätte bra att du tar tag i det...

Julia

Haha... jag och min kille är likadana. Så idag ska jag också tvätta hela dagen pga de enda underkläderna som var rena när jag kolla idag innan duschen var ett par trosor jag fått ifrån mormor 2009 typ HAHA. Men ååh tack för att du är så ärlig och får mig att inte känna mig lika ”störd”. Får sätta igång med min lilla månads-tvättning nu då 🙈Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: