möblerat om ansiktet hos AhClinic

- i samarbete med AhClinic -
 
igår var jag på besök hos bästa AhClinic för att piffa upp ansiktet! vi fortsatte att bygga upp mina kindben och la ca 1 ml stylage XL i vardera kind, och jag testade även något helt nytt! jag testade för första gången att fylla ut mina nasolabiala veck, alltså de vecken som går från näsvingen till mungiporna. mina såna har alltid varit väldigt djupa när jag ler, så vi fyllde bara ytterst lite för att dämpa vecken lite så att de inte blir lika framträdande. och jag känner mej som ett äkta babyface nu efteråt! helt slät och fyllig i ansiktet, känns som jag är 18 år igen haha 😏😍 jag är supernöjd som alltid! dock lite öm och svullen om kinderna idag, men jag visar er en bra bild på resultatet när det värsta har lagt sej.
 
följ AhClinic på instagram @ahclinic, och läs mer om deras behandlingar eller boka tid hos dom direkt HÄR. om ni vill vara med under min behandling så är hela processen filmad och videon ligger ute i facebookgruppen girltalk-SWE (bästa tjejegruppen!!) som ni kan följa HÄR.
 
jag och finaste aieh
bästa tjejerna 💕
bedövningssalvan på innan behandlingen.
videon kan ni se HÄR.


Sofia

Var skulle du säga att det gör ondast att fylla? :)

Svar: av det jag testat så skulle jag nog säga läpparna faktiskt, just för att det är ett sånt superkänsligt område och det blir ofta många småstick med nålen 🙈 dock går ju smärtan över direkt 💕
Isabelle Strömberg

Anonym

Du är så vacker!

Lina

Hej Isabelle! Jag undrar varifrån ditt mobilskal kommer från? Ser väldigt fint ut :)

Ellen

Vart kommer din tröja och dina jeans ifrån? :)

Svar: tröjan kommer från junkyard och jeansen från chiquelle 😘💕
Isabelle StrömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: