my cup of tea

wohooo fredag idag!!! och jag är sjuk, yeeeeey!!! så jag ska bara ligga här hemma nedbäddad i soffan och kolla på serier, dricka ingefära te och äta hämtmat och glass. det får man minsann unna sej när det är så här pass synd om en. haha, nej men jag är faktiskt på bättringsvägen och förkylningen börjar vända. hostan och halsontet har börjat gå över iallafall, men istället känns det som att jag börjar få feber och jag känner mej helt frusen och småfrossig (och jag som annars alltid är så varm). J kände precis på min panna och konstaterade att den känns lite varm, och då blev jag plötsligt dubbelt så sjuk och ynklig haha.. men jag känner hur min kropp kämpar på!
 
ett av mina bästa husmorstips när man börjar bli lite småkrasslig; te med ingefära, citron och honung. (receptet finner ni under bilden)
ingredienser: 2-3 dl vatten, några cm riven färsk ingefära, ½-1 pressad citron, 1 msk honung.
 
gör så här: häll upp vattnet i en kastrull och riv ner önskad mängd ingefära och en halv eller hel färskpressad citron. koka upp och stäng av plattan så teet får skjuda på eftervärmen. ta en ordentlig matsked med honung och lägg ner i kastrullen. låt teet stå och dra i minst 5-10 minuter. sila bort ingefäran och häll upp i en kopp. drick gärna en till två gånger om dagen för att förebygga eller behandla förkylning.


Nathalie

Usch, krya på dig!! Kram

Linnéa

krya på dig fina du!<3

Marie

Krya på dig. Ingefära och citron är toppen mot förkylning.

Anita

Underbar kopp!
Krya på dig

Sabina

Krya på dig fina Du!

Ajli Müller

krya på dig Isabelle!

lovisa

känns som att du alltid är sjuk när man går in på din blogg... krya på dig

Svar: haha nja knappast, jag är i stort sett aldrig sjuk :) tack!
Isabelle StrömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: