spring is here

idag har vi varit ute hela dagen i den härliga vårsolen. jag blir verkligen på superbra humör av detta väder, är såå taggad på sommaren nu haha! vi promenerade till hammarby sjöstad där vi strosade runt ett tag, satte oss på en brygga och drack bärs och sedan gick vi vidare till en skejtpark där brushorna fick rastas lite och skejta medan jag satt och solade. riktigt härligt att kunna vara ute så här och bara strosa omkring, något jag verkligen saknar under vintern då man inte direkt ger sej ut i kylan frivilligt utan en bra anledning. men ja, som ni vet så avskyr jag ju att svettas ännu mer haha (och jag svettas typ alltid), så vi får väl se hur lång tid det tar innan jag börjar klaga på det.. man är ju aldrig nöjd liksom 🙄😅 haha äh, skämt-o-sido!
 
lite senare tog vi färjan över vattnet och sedan gick vi och åt en varsin burgare på max innan vi promenerade hem igen. och nu har vi precis vinkat av jesper som ska ta tåget hem, och jag och pojkvännen tänkte väl bara ta det lugnt resten av kvällen. man blir alltid så sjukt trött av att vara ute en hel dag av någon anledning? hoppas ni har haft en lika härlig helg som vi!
 


Netti Starby

Vilken härlig dag du hade det i solen! :-D

Anonym

Wow vilka fina bilder! Väldigt snyggt redigerat 👌🏼

Nina

Ser jättehärligt ut!

Joanna- livet med psykisk ohälsa

Så härligt här snöar det för fullt i dag:/

Camilla

Ser heeeelt underbart ut, snart är våren här på riktigt! Jag har en fråga, funderat länge på att fylla läpparna, bara lite lagom sådär men är livrädd att det ska bli för mycket så att amorbågen liksom försvinner.

En kompis till mig fyllde läpparna och hela amorbågen "slätades ut", såg på riktigt ut som hon hade en babianröv till mun (hon tyckte det själv också så vi kan skratta åt det nu;-)) Det tog jättelång tid innan det gick ur så jag blev lite avskräckt. Vilket ämne använder du och hur mycket? Vad rekommenderar du, ska jag våga?

Svar: hejsan! jag tycker absolut att du ska prova om det är något du funderat på länge! och hur formen blir beror helt på vilken teknik den som fyller dina läppar använder. hon som jag har gått till de senaste 5 åren (hon är GRYM!!) brukar även fylla min amorbåge och konturerna runt läpparna, just för att dom inte ska tappa sin naturliga form. så jag skulle verkligen rekommendera dej att gå till någon som du vet är duktig 💕 annars kan du ju alltid boka tid hos "min" sandra på sthlmskin.se 😍😘
Isabelle StrömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: