sunday beauty routine

söndag idag, vilket betyder att jag tar lite extra hand om mej själv och mitt yttre. främst för att jag vill känna mej snygg och fräsch inför den nya veckan, men även för att jag mår bra på insidan av att ha en dag i veckan då jag verkligen får pyssla om mej själv. jag vaknade upp med halsont och hosta imorse också, tror dessvärre att jag börjar bli förkyld... men jag kokade upp lite te med citron, ingefära och honung som jag nu druckit, hoppas det hjälper! och så får jag försöka gå och lägga mej tidigt ikväll så jag får sova ordentligt.
 
hur som helst så fick jag hem två paket här om dagen med lite grejer från glamglow! gillar ju deras ansiktmasker som jag brukar använda, men i dessa två paket fanns även lite andra hudvårdsgrejer! bland annat glamglows nya "waterburst" moisterizer som återfuktar huden i upp till hela 72 timmar (!!!), "dreamduo" som är en overnight treatment som plumpar och återfuktar ansiktet så att man vaknar upp med ett riktigt babyface dagen efter, sedan fick jag även två rengöringsprodukter "galacticleanse" och "supercleanse". ska bli väldigt spännande att testa allt! jag fick med två djuprengörande bubblesheet masker också som jag provade. och jäklar vad det bubblade i ansiktet haha! men jag gillade den!
 
nu ska jag hoppa in i duschen, tvätta håret och skrubba kroppen, sedan ska jag smörja in mej med brun utan sol ✌🏼 hoppas ni haft en fin helg 💕
 


Anna

Är det där dina äkta ögonfransar...
Om så.. wow!!😍

Svar: nej det är fransförlängning som jag gjort hemma själv faktiskt! dock har de flesta ramlat av nu haha... 🙈💕
Isabelle Strömberg

Netti Starby

Vad härligt med en ta hand om dig dag och vilken häftig ansiktsmask! :-D

Linn

Härligt med ansiktsmask,blir så sugen på att testa den med bubbel när jag har hört så mycket bra om den :)

Sarah

oj fina sakerNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: