WE MADE IT!!!!

NU ÄR DEN SISTA AV 3000 PUSSELBITAR LAGD!!! ÄNTLIGEN!! äntligen är vi färdiga med skiten, jag kan äntligen dammsuga golvet och sedan kommer jag nog inte vilja lägga ett nytt pussel på bra många månader (om inte år) framöver haha. det har varit ett helvete att få till de sista pusselbitarna, som bara föreställt blad/gräs/träd i olika gröna nyanser. det har varit näst intill omöjligt att hitta rätt pusselbit till rätt plats när alla bitar i stort sett sett likadana ut (kan man förresten skriva så? "när alla bitar i stort SETT SETT likadana ut?" har alltid undrat hur man ska formulera sej i liknande meningar där två likadana ord kommer efter varandra haha, det ser ju lite skumt ut). men efter måååånga timmars sittande (och många timmars lyssnande på p3-dokumentärer) så är det nu färdigt. man blir ju nästan lite stolt haha! och det är så mycket svårare än man kan tro, men en väldigt mysig sysselsättning!
 


Mis

Gud vad duktiga ni är😄Jag skulle aldrig orka😱

Netti Starby

Bra jobbat av er! :-D

H

I stort SÄTT sett likadana ut, heter det, och då ser det inte lika konstigt ut.
Och grattis till pusslet! :)

J

Det heter absolut inte ”i stort sätt” som personen hävdar ovan. Rätt är ”i stort sett”, vilket mer eller mindre innebär ”sett ur ett större perspektiv”. För att undvika att det blir ”sett” två gånger i rad skulle jag helt enkelt skriva: när alla bitar i stort sett HAR sett likadana ut. :)

Anonym

Ser tokigare i ut i skrift, när man säger det så tar man ju liksom en minipaus mellan sett och sett typ 😂

Sofia

Man KAN ju skriva "i stort sett sett" men vill man slippa att det förstör flödet i läsningen så kan man helt enkelt formulera om meningen. :) T ex "när alla bitar i stort sett ser likadana ut" (de ser ju fortfarande ut så) eller "när alla bitar i princip sett likadana ut". Eller som J skrev här ovanför. :)

maria

wow! limma ihop den och sätt upp på väggen, den är ju både snygg och lite skrytig ;) Det har jag gjort med ett pussel jag lade förut. finns speciella pussel-lim att köpa!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: