drömmen om att ha en egen utomhuspool

- i samarbete med bygghemma.se -
 
under stekheta och svettiga dagar som dessa önskar man ju verkligen att man hade en egen pool att kunna svalka sej i. helst så skulle den stå precis utanför ytterdörren så att man kan hoppa i plurret direkt. tänk vad nice att bara ligga där hela dagen med en god drink i handen och njuta av livet 😍 om jag flyttar till ett hus någon gång i framtiden så är en utomhuspool ett måste! när jag tänker efter så hade jag nog till och med kunnat nöja mej med en badtunna, eller en liten uppblåsbar pool under riktigt varma och desperata dagar haha! vad som helst innan jag smälter i denna värmen.
 
jag har säkert suttit i minst en timme och bläddrat runt på nätet och drömt mej bort. det är nämligen så att just nu har dom mängder av pooler på bygghemma.se, och allt som hör där till. så att man snabbt och enkelt kan smacka upp en utomhuspool i sin trädgård om man vill, till ett bra pris. och jag hittade faktiskt en och annan som nästan skulle kunna få plats på balkongen här hemma i lägenheten! tror ni att hyresvärden hade blivit grinig om jag byggde om hela balkongen till en pool? haha!!
 
vad tror ni??ska medverka i en podcast idag!

heej på er 💖 hoppas ni mår bra! jag har precis sminkat mej och ska snart sticka iväg för att medverka i en podcast, för första gången någonsin! så det ska bli väldigt roligt och spännande! och lite nervöst såklart hehe 🙊 mer info om vilken podcast det är osv kan jag berätta mer om senare!
 
så länge bjuder jag på några härliga bilder från gårdagen, då jag och pojkvännen låg ute i den varma eftermiddagssolen och myste.
 TRY-ON HAUL | SOMMARKLÄDER | ZAFUL

 KÄRLEK

jag vill bara säga ett STORT tack för alla fina kommentarer jag fått angående min senaste Q&A video. jag blir helt rörd och nästan chockad över all positiv respons!! ni är bäst! 💖
 5 spännande serier jag sett på netflix den senaste tiden:

jag och pojkvännen har hängt framför netflix en hel del det senaste och hunnit avverka några serier, så jag tänkte komma med lite serietips till er! detta är 5 spännande serier som jag sett på netflix den senaste tiden:
 
1. LOST IN SPACE. ett science-fiction-familjedrama. familjen Robinson ger sej ut i rymden för att skriva ett nytt kapitel i mänsklighetens historia. rymdskeppet hamnar i en reva i rumtiden och kraschar på en okänd planet med okända varelser, och spänning uppstår! jag personligen älskar ju allt som har med rymden och främmande planeter att göra. speciellt om det även finns rymd-monster, hehe!
 
 
2. THE RAIN. en skandinavisk netflix originalserie, väldigt spännande faktiskt! ett oväder sprider sig över Danmark och Skandinavien. de personer som kommer i kontakt med regnet dör omedelbart. "Ett virus som leder till omedelbar och plågsam död har släppts ut i atmosfären och kommer vid första regnväder att utplåna större delen av Danmarks befolkning. Om man inte, som tonåriga Simone och hennes lillebror Rasmus, har en pappa med specialinformation om den förestående katastrofen och tillgång till en topputrustad, underjordisk bunker."
 
 
3. DARK. gillade denna väldigt mycket! också en skandinavisk netflix originalserie, som utsplar sej i Tyskland. serien påminner en hel del om "stranger things" och ger mej även lite "inception" vibbar. "det börjar hösten 2019. Det tyska småstaden Winden har 33 år tidigare drabbats av en trauma när en ung pojke försvann spårlöst. Nu verkar samma sak upprepas igen. En pojke försvinner i den täta granskogen och spåren leder till det strängt bevakade lokala kärnkraftverket och en otäck labyrintliknande grotta i skogen. En rad personer försöker ta reda på vart lille Mikkel, som han heter, har tagit vägen. Eller när han tagit vägen. Tidsresor är en central del av Dark, nämligen."
 
 
4. ONE PUNCH MAN. haha sjukt rolig och rätt oseriös serie, som jag och pojkvännen har kollat på när vi ska somna. det är någon skum animeserie som handlar om en halvdeprimerad och awkward "superhjälte" som slår ihjäl vilket monster som helst med endast ett slag, och han letar typ efter en värdig motståndare som ska klara av mer. OBS: det förekommer en hel del blod, inälvor och avslitna kroppsdelar (dock tecknat haha).
 
 
5. THE MIST. "En grupp personer fastnar i ett shoppingcenter, en kyrka och ett sjukhus när en dimma rullar in över staden. Ganska snart står det klart att det är något underligt med dimman och att man bör akta sig för den. De som utsätts för den får konstiga hallucinationer eller dör på underliga sätt. De olika grupperna av människor reagerar olika på den stress som de hamnar under när de tvingas leva trångt, i rädsla och utan att veta vad som hänt deras anhöriga."