Q&A | alla korten på bordet

 selfie sunday
VLOGG: JAG FÄRGAR HÅRET I EN HELT NY (GALEN) FÄRG!

 MY NEW PURPLE HAIR 💜

- i samarbete med grawhairstyle & hairtalk extensions -
 
OMG HÖRRNI, KOLLA IN MITT NYA, LILA HÅR!!!! 😱😍🙏 jag var hos världens bästa frisör sofie graw igår, och vi hade planerat sedan månader tillbaka att jag skulle testa något helt nytt nu inför sommaren. och jag som varit blond i stort sett hela mitt liv kände att det var dags för en ny färg! i mina yngre tonår så experimenterade jag dock en hel del med att färga håret hemma, och jag har nog haft alla möjliga färger som svart, brunt, alla olika blonda nyanser osv. men jag har aldrig haft någon onaturlig och mer "galen" hårfärg, trots att jag varit sugen på det väldigt länge utan att riktigt våga ta steget. förrän nu då! och lila känns helt rätt!! love it! lite pastell-lavendel-lila-grått sådär. dessutom är det en toning, så färgen kommer att tvättas ur eftersom och återgå till en mer grå-blond färg tillslut.
 
först plockade vi ur allt löshår, slingade mitt egna hår för att ljusa upp det lite. sedan la vi i toningen i mitt egna hår och löshåret separat, innan löshåret sattes i igen! och det magiska resultatet ser ni nedan! följ sofie på instagram @grawhairstyle, och ni kan boka tid hos henne direkt via en länk i hennes bio alternativt skicka ett DM 💜 löshåret jag använder kommer från hairtalk, och det är deras fantastiska tejp extensions jag använder (som har hjälpt mitt hår att växa som satan och bli mycket tjockare!). kommentera gärna vad ni tycker om håret, och vilken hårfärg jag ska testa nästa gång!
 jag är sämst.

idag har jag haft en riktig jävla skitdag. jag har för det första haft grov ångest sedan jag vaknade, och den har vägrat släppa, men jag hade ändå planerat att filma (och klippa) min Q&A video idag som ju ska hinna publiceras på min youtubekanal denna vecka, som jag lovat er. så jag har försökt att peppa igång, bli på bättre humör, sminkat och fixat mej, och jag har känt en sån stress hela dagen över få till videon. och så tillslut på eftemiddagen satte jag mej och började filma. under videons gång så går ALL energi ur mej och jag kommer av mej, tappar bort mej mitt i frågorna, fastnar med blicken och allt blir bara skit. jag inser även att det är alldeles för många frågor att beta av i en och samma video, och att jag skulle behöva dela upp det i två delar. i hela 3 timmar filmade jag, med massa omtagningar osv. och allt är oanvändbart, jag är så jävla missnöjd med ALLT i videon. mina svar, upplägget, hur jag ser ut (löjligt) och ALLT annat. så hela denna dagen har jag kastat bort på absolut INGENTING. och eftersom jag redan hade ångest innan så kanske ni förstår att det är värre nu, och jag känner bara ett sånt fruktansvärt självhat när jag misslyckas så här. jag känner mej ärligt talat sämst och totalt värdelös.
 
jag kommer inte heller hinna filma om videon imorgon eftersom jag ska till frisören på förmiddagen och även vlogga mitt besök där, och sedan klippa den vloggen som också ska hinna publiceras denna vecka.. men jag kanske hinner filma en ny Q&A i helgen, och kanske hinner jag få upp den på söndag i bästa fall.
 
har även har skjutit upp 100 andra saker pga stress och ångest, men som istället bara bidrar till ännu värre stress och ångest. jag ställde bland annat in att träffa min mamma idag som var i stockholm över dagen med jobbet, för att jag skulle hinna filma den förbannade videon. som ändå blev skit. så jag ställde in helt i onödan alltså. bajs.
 
aja imorgon är en ny dag och jag får väl ta nya tag då istället. nu ger jag upp och går och lägger mej. godnatt.