ERROR - hjälp! (EDIT: problemet löst)

i över en timme har jag nu suttit och försökt redigera en vlogg från iconfest, men helt plötsligt från ingenstans kan jag inte längre öppna videofilerna i mitt sony vegas pro 13 utan det poppar istället upp ett felmeddelande som säger att "the system is low on memory"??????? LÄGG AV!!!!!!
 
jag har testas ALLT, följt alla "fix" tutorials jag hittat på youtube och i forum. men ingenting hjälper!!!!????? vet ni vad jag kan göra? ville hinna få upp videon till ikväll men det verkar tyvärr inte bli så. FAN VAD JAG HATAR NÄR TEKNIK STRULAR!!! blir så jävla stressad av detta.... hjälp mej!
 
EDIT kl 15.53: efter många timmar så har H4xX0r_1Zb3L (jag hehe) äntligen lyckats lösa problemet!!! fan vad grym jag är!! jag kom på att jag hade ändrat en plug-in till vegas tidigare för att fixa ett annat problem - vilket funkade, men det orsakade tydligen detta problem istället haha... skönt att jag äntligen lyckades klura ut det. nu jäklar ska jag sätta mej och jobba och så får vi se om videon hinner komma upp ikväll eller om det blir imorgon istället!
 


Netti Starby

Vad skönt att det tillslut löste sig! :-D

Sofie

Omogen kvinna är vad du är.

Svar: och en torr och tråkig jäkel är vad du är :)
Isabelle StrömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: