jag är sämst.

idag har jag haft en riktig jävla skitdag. jag har för det första haft grov ångest sedan jag vaknade, och den har vägrat släppa, men jag hade ändå planerat att filma (och klippa) min Q&A video idag som ju ska hinna publiceras på min youtubekanal denna vecka, som jag lovat er. så jag har försökt att peppa igång, bli på bättre humör, sminkat och fixat mej, och jag har känt en sån stress hela dagen över få till videon. och så tillslut på eftemiddagen satte jag mej och började filma. under videons gång så går ALL energi ur mej och jag kommer av mej, tappar bort mej mitt i frågorna, fastnar med blicken och allt blir bara skit. jag inser även att det är alldeles för många frågor att beta av i en och samma video, och att jag skulle behöva dela upp det i två delar. i hela 3 timmar filmade jag, med massa omtagningar osv. och allt är oanvändbart, jag är så jävla missnöjd med ALLT i videon. mina svar, upplägget, hur jag ser ut (löjligt) och ALLT annat. så hela denna dagen har jag kastat bort på absolut INGENTING. och eftersom jag redan hade ångest innan så kanske ni förstår att det är värre nu, och jag känner bara ett sånt fruktansvärt självhat när jag misslyckas så här. jag känner mej ärligt talat sämst och totalt värdelös.
 
jag kommer inte heller hinna filma om videon imorgon eftersom jag ska till frisören på förmiddagen och även vlogga mitt besök där, och sedan klippa den vloggen som också ska hinna publiceras denna vecka.. men jag kanske hinner filma en ny Q&A i helgen, och kanske hinner jag få upp den på söndag i bästa fall.
 
har även har skjutit upp 100 andra saker pga stress och ångest, men som istället bara bidrar till ännu värre stress och ångest. jag ställde bland annat in att träffa min mamma idag som var i stockholm över dagen med jobbet, för att jag skulle hinna filma den förbannade videon. som ändå blev skit. så jag ställde in helt i onödan alltså. bajs.
 
aja imorgon är en ny dag och jag får väl ta nya tag då istället. nu ger jag upp och går och lägger mej. godnatt.
 


Sara

Hörru, du är grym. Ta hand om dig.

F

men du, ha inte så stor press på dig själv. om du har ångest så ska du inte känna att du behöver fixa med videos och sånt, det kan vänta... ditt välmående måste gå före dina sociala medier. vi läsare finns kvar. och vi förstår. ta hand om dig nu <3 kram

ols

Jag menar bara gott, men du drack ju alkohol dagen innan denna, det spär iallafall på min ångest och kan göra att man inte alls känner sig som sig själv i t.o.m två dagar efteråt ungefär.

Erika

Åh. Jag känner med dig när jag läser din text. Har varit inne på din blogg någon gång i veckan under några års tid och faktiskt aldrig kommenterat. Men sånt där med prestationsångest och prokrastinering kan förstöra så mycket för en och har ofta med varandra att göra. Då jag studerade (omskolar mig nu) under två år spikade jag alla betyg samtidigt som jag tränade nästan varje dag och hade sådan press. Det ledde till att jag stängde ute mina vänner och familj men jag såg det inte då, för "jobbet" var ju viktigast. I efterhand så ser jag tillbaka på det som att det var en tid av ensamhet som tog över då prestationsångesten kom och jag var nog nära väggen men tog mig ur det. Idag nöjer jag mig med godkänt och försöker att inte lägga alltför stor press på mig själv. Det är sjukt svårt. Jag vill bara säga att du är sjukt bra och familjen är viktig i alla lägen. Ta hand om dig på riktigt. Litet tips om du inte får något gjort som du borde är att titta på motivationstal på youtube. Ibland hjälper det mig i stunden (kanske inte om man mår jättedåligt) om man vill få något gjort som inte går. Och du är så himla naturligt fin.
Kram på dig.

Finila

Nämen stackars lilla Isabelle

Anonym

Skitsamma! Låt det va en skitdag, eller dagar. Du kommer igen!

Sofia

Skit i videon just nu. Ditt mående ska alltid gå före oss! Glöm inte det <3

Jos

Va inte så hård mot dig själv. Du förtjänar inte att du tänker så negativt om dig själv.. Tror det vore bra om du försökte jobba med det, för sådär ska du inte behöva ha det. Du kan gå till vårdcentralen och berätta att du har mycket ångest, och få remiss till terapi. Tror det skulle kunna hjälpa dig att bearbeta en hel del. Kram o ta hand om dig

wille

ta ut de 20 bästa frågorna och skippa resten. gör det någon dag då det passar dig tycker jag.

Sandra

Du kanske ska dra ner på alkoholen eller sluta helt? Ofta dricker man mer i perioder då man mår sämre och det känns som att du är inne i den perioden nu.
Ångesten blir bara värre dagarna efter alkohol.
Tro mig, jag vet. Jag var tvungen att sluta helt att dricka.

Svar: jag dricker inte alls mycket och förstår inte vart så många av er får det ifrån? bara för att jag lägger in ca ett inlägg i veckan där alkohol kanske förekommer? för det är pretty much it. jag förstår att du bara menar väl med din kommentar, men det blir lite jobbigt att höra felaktiga påståenden om mej själv hela tiden. jag har som sagt missbrukat tidigare och har väldigt god koll på om det nu skulle bli för mycket av något... och just alkohol hör absolut inte dit och har i ingenting med min ångest att göra. men tack för din kommentar, kramar 💕
Isabelle Strömberg

Sandra

Jag syftade inte på att du dricker ofta utan att det blir värre med alkohol i samband med ångest.
Jag drack kanske 2 ggr I månaden men märkte helt klart att detta blev värre. Trots inte så stor mängd. Så därför slutade jag helt. Min ångest hade inte med alkohol att göra som du skriver med, men det blev värre. + att klarar man inte sluta helt då har man problem. Det märks även att du blir mer gladare och uppåt av alkohol och så blir ju alla nästan men det är inte äkta lycka. Lycka just då kanske. Men ingen lösning för att vara glad och sprallig.Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: