MY NEW PURPLE HAIR 💜

- i samarbete med grawhairstyle & hairtalk extensions -
 
OMG HÖRRNI, KOLLA IN MITT NYA, LILA HÅR!!!! 😱😍🙏 jag var hos världens bästa frisör sofie graw igår, och vi hade planerat sedan månader tillbaka att jag skulle testa något helt nytt nu inför sommaren. och jag som varit blond i stort sett hela mitt liv kände att det var dags för en ny färg! i mina yngre tonår så experimenterade jag dock en hel del med att färga håret hemma, och jag har nog haft alla möjliga färger som svart, brunt, alla olika blonda nyanser osv. men jag har aldrig haft någon onaturlig och mer "galen" hårfärg, trots att jag varit sugen på det väldigt länge utan att riktigt våga ta steget. förrän nu då! och lila känns helt rätt!! love it! lite pastell-lavendel-lila-grått sådär. dessutom är det en toning, så färgen kommer att tvättas ur eftersom och återgå till en mer grå-blond färg tillslut.
 
först plockade vi ur allt löshår, slingade mitt egna hår för att ljusa upp det lite. sedan la vi i toningen i mitt egna hår och löshåret separat, innan löshåret sattes i igen! och det magiska resultatet ser ni nedan! följ sofie på instagram @grawhairstyle, och ni kan boka tid hos henne direkt via en länk i hennes bio alternativt skicka ett DM 💜 löshåret jag använder kommer från hairtalk, och det är deras fantastiska tejp extensions jag använder (som har hjälpt mitt hår att växa som satan och bli mycket tjockare!). kommentera gärna vad ni tycker om håret, och vilken hårfärg jag ska testa nästa gång!
 


S

WOW!!!!! Älskar det 😍 Men du klär ju i allt!

Анна

Cool

Emelie

Hej! Håret blev sååå snyggt! Undrar också hur många ml fillers du har i kindbenen totalt? Älskar dina kinder haha men antar att du byggt upp dem under längre tid då jag antagligen inte får den effekten av 1ml..

Emelie

Skitsnyggt!!! Jag skulle vilja se dig som brunett 😏

Carola

Wow såå coolt!! Allt klär en skönhet ☺💖

Veronica

Jätte fint!

Isabelle

Men gud va snyggt 😀👌

Camilla Persson

Snyggt! ☺️

Sanna

När kommer svaren från din Q/A? var en vecka sen nu du la upp det inlägget juNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: