om gårdagen - iconfest

Hallå där! Hur mår ni? Alla som nyser och snorar som idioter (och kanske även till och med vaknar med igenvarade och svullna ögon som jag själv) räcker upp en hand. Vilken jäkla pollenexplosion. Men nu kan man väl säga att sommaren faktiskt helt är här? Till och med bladen på björkarna har ju slagit ut!
 
Och igår var det ju dags för ICONFEST. Influencer festivalen. Jag och Jossan tänkte egentligen gå dit till kl 13-14, men vi hade så himla roligt hemma hos mej innan så vi fastnade där lite längre än tänkt (så typiskt oss haha) och kom inte iväg förrän runt 16-tiden. Jag hade blivit tillfrågad innan att ha ett meet and greet-bord på plats, men tackade nej då jag för det första inte ville förvänta mej att någon faktiskt skulle komma fram och vilja ta bilder, dessutom skulle min sociala ångest bli för stor om jag ska sitta inträngd i ett hörn bland massa folk haha. Men det fick jag käka upp, för direkt när vi steg in på festivalen så ÖVERÖSTES jag av massa kids som ville ta bilder, videohälsningar och autografer, och dom bildade till och med ett litet kösystem för komma fram till mej haha! Ojoj vilka underbara ungar och vad mycket kärlek ❤️❤️ Det var verkligen inte vad jag hade väntat mej haha! Men jag blev såklart hur glad som helst!
 
Eftersom vi kom dit så sent så missade vi ju det mesta av kalaset (vi ville hinna dit till bianca och alice podd bland annat) och det mesta började stänga igen. Men vi gick några varv, sedan satte vi oss ner och tog det lugnt och inväntade kvällens VIP-tillställning som började vid kl 19 istället, då det skulle vara awards, prisutdelning samt uppträdanden.
 
Det blev faktiskt en väldigt rolig dag och kväll! Ni kan se mer på min insta story @isabellestromberg.
 


Ninni

haha söta barn :)

Ninni

angående pollen så undrar jag om du testat nässköljning? :) det ska tydligen lindra besvären.

F

vad kul det lät!

men varför har du börjat skriva med stor bokstav efter punkt? tyckte det var charmigt att du alltid skrev med små bokstäver ju haha :(

Svar: för att alla gnäller så förbannat 🙄😂😂 så tänkte ge det ett försök 😅 gillar inte alls hur det ser ut dock.. ❤️
Isabelle Strömberg

Karina

Hade velat vara där!

Sarah

åh vart är dina byxor köpa =O så snyggaNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: