picknick i hellasgården

heej på er! hoppas ni mår bra och har tagit vara på solen idag! många av er kanske till och med är lediga från jobbet eftersom det är röd dag? jag och pojkvännen åkte ut till hellasgården tidigare idag och satte oss på en filt i gräset och solade och åt snacks. så himla mysigt! dock blev vi båda sjukt allergiska efteråt haha... det kanske är lite för tidigt för oss pollenallergiker att gå ut och leka i gräset, nu när det typ är som mest pollen. men det var ju mysigt så länge det varade! och om jag har tur kanske jag till och med lyckats få en liten (äkta) solbränna hehe. skrubbade bort min brun utan sol idag, så just nu är man ju blekare än döden själv.
 
nu blir det middag som består utav stuvade makaroner och falukörv som jag lagat, och sen ska vi kika på robinson! mitt absoluta favoritprogram som går på tv just nu! är helt beroende och kan typ längta till kvällen redan när jag vaknar på morgonen, bara för att se robinson hahaha! jag kanske borde skaffa ett liv 🙄
 


Monica

Ser jättemysigt ut😄

Netti Starby

Vad mysigt med picknick! :-D

Josefin

Man får passa på när det är fint väder! Det ser jäkligt mysigt ut iaf, synd det där med pollenallergin :(

Jos

Jag älskar Robinson, bästa serien med roliga karaktärer.

Vilka är dina favoriter och vilka avskyr du hahaha?

Svar: jaa eller hur!! hmm mina favoriter just nu är nog dessie, DK och henrik faktiskt 😍 och jag har väldigt svårt för johan, lillemor och janne hahah 🙈 sj då??
Isabelle Strömberg

Jos

Jag gillar nog Marie och Dessie mest.
Gillar typ inte resten, Henrik ska spela bror duktig hela tiden vilket jag har svårt för hahaha, Lillemor verkar oerhört osympatisk, Pascal är för egocentrisk, Victoria verkar lite psyko.

Resten känns rätt så menlösa bortsett från Jan då han får mig att skratta varje gång jag ser han i bild, även fast man skrattar åt honom och inte med honom vilket kanske är taskigt men svårt att låta bli.
Svar: HAHAHA håller faktiskt med om allt 😂😂👏🏼 dock tycker jag att henrik är duktig och en värdig vinnare! men jo det är lite drygt när han typ ska dra en timmes lång ursäkt/förklaring innan han kan leverera minsta lilla kritik t.ex.. längtar till söndag!! 😍
Isabelle Strömberg

Fiaa

Vart kommer dina byxor ifrån?? <3

Svar: Gina tricot 😘
Isabelle StrömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: