Q&A | alla korten på bordet

 


Tina

Men Isabelle! WOW. Du sjunger ju hur bra som helst, jag tänkte först så här.. ok nu blir det pinsamt..men blev helt chockad haha du är sjukt duktig att sjunga!

/Tina

Tina

Sen måste jag också säga att du verkar så stark. Att ta sig ur ett missbruk är svårt och kanske ännu svårare om man har problem med ångest, då många av de preparat du missbrukade är just ångestdämpande.

Du verkar vara en jordnära, rak och ärlig tjej med skinn på näsan. Jag tror att det är ditt varumärke, du kanske "ser ut som alla andra" kända tjejer med fixade läppar, mycket smink och lockigt hår typ men du är så mycket mer än bara yta. Det lyser starkt igenom i denna video. Jag tror att det är därför du är så populär, just för att du är så mycket mer än ditt utseende, inget fel på ditt utseende men ja du fattar :)

Du behöver inte känna ångest eller stress över vad du ska göra med ditt liv eller när du ska skaffa barn om du ens vill det en dag..sånt där faller på plats framöver, njut av ditt liv nu.

/Tina

Netti Starby

Oj vad grymt! :-D Kramis

Julia

Åh Isabelle! Sjukt stark video och jag tycker inte alls dina svar är för långa! Du ger genuina svar och man känner hur du faktiskt bryr dig att svara på frågorn så bra det bara går. And hello din sångröst?! Det där lät ju görbra! Nu är jag ju iofs ett fan av din röst i vanliga fall också haha :) Men du sjöng verkligen vackert. Är jätteimponerad av ditt sätt att vara så öppen och din inställning till livet. Du är grym! Blir alltid så positiv och glad i sinnet efter att jag kikat på dina videos. Ditt skratt och sköna personlighet smittar verkligen av sig! Måste bara säga det igen GALET stark video. Haha ska sluta rabbla nu. Önskar dig en fin dag!

C

Gillade verkligen din Q/A! Det kändes som om du på riktig svarar på de frågor som ställdes och inte liksom duckade eller snyggade till det mesta. Imponerande och inte konstigt att man gillar din blogg/youtubekanal. :)
Och du sjunger ju hur bra som helst! :)

Emmeli

Jättebra svar och skönt att höra någon annan prata om missbruk, jag själv bor på behandlingshem just nu och vi har båda vart hooked på exakt samma sorters droger haha..
Nu undrar jag bara varför du bara valde att svara på vissa frågor, ex mina frågor svarade du inte på, kommer det att komma en del 2 elr något?
Kram

Hiba

Hej Isabelle! Sevärd video, som vanligt. Du är så klok och vacker. Jag undrar vad du har på läpparna i den här videon? Tror jag känner igen färgen från ett tidigare inlägg men är osäker.

S

Du är så himla stark Isabelle! Superbra video <3 Hoppas lite att någon skivbolagsboss hör dig sjunga och att du går med på att släppa en skiva haha :D

Lina

Släpp boken! Kommer köpas

wille

ifall du åker till LA så kommer du nog aldrig vilja åka hem igen

Caroline

Vad duktig du är på att sjunga!

Och tycker verkligen att du ska släppa ut en bok. Den skulle jag gärna vilja läsa.

Och som de säger ovanstående så känns du som en väldigt jordnära person. Och inte endast en person med en snygg yta.
Är sällan jag får likande "vibbar" ifrån de andra stora bloggarna. Som jag också upplever mer yta, än en äkta personlighet hos...

Linnea

Grym du är som svarar ärligt på alla frågor! Jag själv skäms lite fortfarande över mitt tidigare liv även om i princip alla känner till det endå, mest för att det är så extremt långt borta från där jag är idag. Vet att man inte ska skämmas men det är sjukt svårt och tabu, särskilt sen man blivit mamma.

Tror du kommer bli en skitbra mamma om du väljer att skaffa barn någon gång i framtiden, du och J verkar vara världens sötaste par <3

Och håller med ovanstående, WOW förberedde mig på något pinsamt men du kom ju med värsta idol-rösten =O

Emelie

Gillade verkligen den här videon! Du är grym! Och wow vilken fin sångröst!! :D

Mathilda

Du har en helt underbar sångröst! Du borde satsa på en musikkarriär :) jättebra video!!!

Emy

Isabelle, vilket unikum du är i "influencervärlden"! Så jäkla skönt med någon som du, som säger rakt ut att man har fel och brister, precis som varje människa har, och så jäkla skönt med någon som du, som står för dem, och visar att man kan lära sig - och utvecklas - av sina sämre livsval. Det är DET HÄR som det innebär att vara en förebild - att visa att man kan bli bättre, samtidigt som man ändå är bra, just så som man var, eftersom detta förde en fram till det man är idag. FAN vad du är bra!
Ta hand om dig, du är grym <3

Amanda

Woooow girl what a voice 😍😍👏👏👏 och JAA jag skulle lätt köpa din bok!! Levde också ett liknande liv förr innan jag fick min son. U go!!

Anonym

Fin röst!

Linda

Wow, din sångröst är heeeelt fantastisk!

Beauty Maniac

Väldigt bra och äkta Q/A, tack för detta!
Du har en väldigt vacker sångröst btw :)

Elsa

Wow!!! Blev verkligen förvånad över hur öppen du var i denna videon! Är så positivt överraskad. Du verkar våga visa dig själv mycket mer nu för tiden vilket är så roligt att se. Jag bor i LA hehe åk hit! ❤️❤️

Moa

Vilken grym sångröst du har! Wow! Och ifall du funderar på att skriva en bok - gör det, jag skulle gärna läsa den! :)

Jennifer

Jag blev väldigt berörd av den här videon. Så jäkla stark du är som vågar vara genuin och ärlig. Jag har själv varit i missbruk, helt nykter sen flera år, och även om jag inte tycker att jag borde behöva skämmas så känner jag klumpen i magen då jag försöker prata om det. Tack för ditt mod och din styrka Isabelle! För övrigt så sjunger du otroligt vackert 💕

Frida

Så fin röst du har! Gud, blev verkligen förvånad :D Sjung meeeer för oss!!

Och väldigt modigt av dig att dela med dig av dina år under missbruk, berätta gärna mer eller ha en storytime! Tror vi är många som känner igen oss, och har eller har haft missbruk, fler behöver öppna upp sig!!

Vilja

Bra video! Lite onödig info men Lyrica är inte narkotikaklassat...således inte en drog. sen att du missbrukade den är ju en annan historia. (Jobbar som sjuksyrrra, thats Why i Know)

Bella

Hej Isabelle!

Jag är bara tvungen att kommentera efter att ha sett denna video - fina, fina du! <3 Du är så klok, vacker, kreativ, talangfull... wow! Det känns dock som att du själv inte förstår det. Liksom tidigare kommentarer så tycker jag att din sångröst är O M G 😍 Fantastisk vacker! Och det faktum att du varit i ett missbruk och tagit dig ur det - såååå jävla starkt! Det är mycket vanligare att bruka narkotika än man tror, och att du lyckats ta dig ur det är otroligt imponerande. Bra jobbat! Det är även berömvärt att du delar med dig av detta då det finns säkert mycket du kan lära dina läsare samt inspirera dem - dina erfarenheter kanske t.o.m rädda livet på någon.

Jag förstår att du känner en stress inför framtiden, och vad du vill syssla med men utifrån det lilla vi får se har du massvis med alternativ. Sjunga, sminka, styling, youtuber/influencer, skriva bok, socialt arbete... osv osv. Du måste inte bestämma dig för något särskilt heller, men du är för jävla grym för att låta dina talanger gå till spillo (förlååååt om jag lägger mig i något jag inte borde - menar bara väl). Jag vill tipsa dig att prata med någon, söka samtalsstöd för att få bukt med dina hjärnspöken då dessa kanske hindrar dig från att utvecklas. Ångest och psykisk ohälsa är vidrigt, man önskar inte det till sin värsta fiende... men glöm aldrig att det finns hjälp att få och i slutändan så är ångest endast en känsla (en vidrig sådan dock). Jag själv har tampats (och tampas fortfarande) med skiten men det kan bli bättre!

Stort lycka till framöver, och hoppas innerligt att du ser din awesomeness!

Jenny

Så himla bra video! Jag skulle vilja höra om den där perioden du haft ändå, du är så stark som verkligen gått igenom sånt, och sen gått vidare!
Antingen så släpper du en bok, eller om du gör en storytime här på youtube. Du kan ju göra en storytime, men inte berätta allt, utan berätta det du känner att du vill berätta! Kram ❤️ <3

Emmy

Vilja.. luriga är väl ändå receptbelagt medicin??

Anonym

Vilja: om du jobbar som "sjuksyrra" borfe du definitivt veta att lyrica var en s.k "ungdomsdrog" för ett par år sedan. Idag vet jag inte då jag lämnat den världen, men även om ett preparat inte är narkotikaklassat så kan det missbrukas. Tex lyrica

Vilja

Emmy, ja den är receptbelagd, men det är inte synonymt med att det är narkotika. Isf skulle ju alla typer av receptbelagda mediciner vara narkotika, o det är det ju verkligen inte. Så ja, lyrica är receptbelagd, men det betyde inte att det är narkotikaklassat. Att den är receptbelagd betyder bara att du måste ha fått recept från en läkare som ordinerat medicinen för att kunna köpa den.

jenny

men!!!!! nu måste du spela in en hel låt när du sjunger. ett tips också - snälla gör något av din talang - varför inte börja i musikbranschen?


Isabelle

Du har juh grym sångröst 😀 åh så jävla starkt att ta sig ur ett missbruk åh dessutom kunna prata så öppet om d! Tror din bok skulle bli jävligt intressant!

Elin

Kan inte du spela in asmr videos? :)

Vilja

Ja ”Anonym”, allt kan missbrukas, även mat o shopping, så på sätt o vis är det ”droger”. Och om du bemödade dig att läsa mig inlägg så tillade jag ”sen att du missbrukade det är en annan historia”. Men nej i den medicinska världen klassas det inte som en drog bara för att du kan missbruka den. Isf kan du lika väl säga att godis är droger för de som missbrukar sötsaker. Kan tjafsa hela dagen om huruvida det är en drog eller ej, men narkotikaklassad är den iaf inte - så det är ej narkotika.

Agnes Hilding

Du är fantastisk! Så sjukt fin röst och personlighet. Embrace that shit!

Kram!

Anonym

Vilja: ifrågasatte mer din "jag är sjuksyrra" - Lyrica är en s.k "ungdomsdrog" - det är inte narkotikaklassat. Än. Men det är fortfarande något du blir hög på? När du överkomsumerar. Lyrica år depåtabletter, vilket betyder att man behöver ta fler än 1 för att få effekt man söker efter. Så även om Lyrica inte är narkotikaklassat blir man fortfarande hög, och kan således missbruka preparatet. Så din "info" var ju bara onödig?

Nin

Fortsätt göra som du gör, älskar din blogg och att den känns så vardaglig och relaterbar. Inte fylld med annonser och flashiga resor osv.Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: